IT & C

#travemate portable fireplace #semineu portabil #bio-etanol

Travemate Portable Fireplace sau semineul portabil

Idea de romantism difera de la om la om, dar majoritatea dintre noi vad lumanarile, semnieele sau pur si simplu caldura unui foc un lucru extrem de romantic.

E de preferat ca atunci cand buzunarul ti-o perimite si daca iti plac asemenea lucruri, in momentul cand iti construiesti casa, sa iti instalezi si o asemenea draconie in mijlocul sufrageriei.

Ambianta la pachet

Este clar ca semnieele sunt perfecte pentru creearea unei ambiante de zile mari, dar nu sunt si portabile. Dar iata ca  solul aparut din zare vine cu o informatie mai mult decat folositoare si anume compania germana Conmoto.

Acestia sunt inventatorii semineului portabil , adica Travemate Portable Fireplace . Dar acestia nu sunt la prima inventie de acest gen. Anul trecut in luna decembrie tot aceasta firma lansa pe piata un semniu cu raft de carti atasat.

Dar lasand acest detaliu la o parte, ne intoarcem privirile catre semniul nostru care nu cantareste mai mult de 25 de kilograme. Da, nu este cel mai usor semniu, dar este singurul portabil pe care ai ocazia sa-l muti dintr-o camera in alta fara sa darami zidurile propriei casi.

Metal si sticla

Travemate-ul Conmoto masoara 50 de cm inaltime, 71 cm latime si 20 centimetri adancime, dupa cum am mai zis cantareste 25 de kilograme si este fabricat din otel si sticla. Dar o dilema ramane, ce arde la interior. Combustibilul acestei jucarii este bio-etanolul, dar care din pacate nu vine la pachet cu semineul.

Si iata ca datorita tehnologiei folosite la fabricarea acestui dispozitiv, zicala "nu exista foc fara fum" este data peste cap pentru ca acum ai posibilitatea sa privesti focul in orice loc al casei tale fara fumul de rigoare. Mai mult decat atat semineul portabil este o sursa de caldura veritabila, dar asa cum e de asteptat destul de scumpa.

Sticla care ingradeste scheletul de metal este sustinuta doar de magneti si este indepartata doar atunci cand doresti sa aprinzi focul. Mai mult decat atat, intensitatea flacarii poate fi controlata dinafara containerului.

Daca ti se pare interesanta ideea, costul unei asemenea jucarii este de 3.300 de dolari america si poate fi achizitionat online prin intermediul site-ului www.unicahome.com. Bineinteles ca parerile cu privire la acest dispozitiv sunt impartite, mai ales ca exista doritori care asteapta varianta chinezeasca mult mai ieftina, asta in cazul ca va exista asa ceva.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele