IT & C

Toshiba prezinta laptopul Quick-Start Multimedia

Toshiba Corp. lanseaza primul laptop multimedia propriu cu un ecran mai clar si functii quick-start si video, cu ajutorul carora doreste sa castige teren in acest domeniu.
Prin linia "Qosmio", Toshiba doreste sa beneficieze de cresterea preconizata a cererilor din domeniul calculatoarelor multimedia care pot rula si inregistra programe TV , DVD-uri si alte materiale video si audio de pe Internet.
Laptopul va avea un ecran LCD de 15-inch, care este mai clar decat alte televizoare LCD . De asemenea, va permite utilizatorilor sa shimbe pe un tuner TV analog inclus sau un DVD player in 5 secunde, evitand un start-up al sistemului care dureaza cateva minute la un laptop normal.

Toshiba, producatorul de laptopuri nr.3 pe plan mondial, spera, ca noile trasaturi care includ un nou cip video pentru inbunatatirea calitatii si difuzoare de calitate, vor plasa notebook-urile pe un loc fruntas pe piata in dezvoltare.

Compania estimeaza, ca pana in anul 2008, vor fi vandute 4 milioane de calculatoare notebook cu functii video si audio integrate, sperand sa obtina o cota de piata de 30 de procente.

Toshiba va incepe comercializarea laptopurilor Qosmio peste o luna in Japonia, SUA, Marea Britanie, Franta si Germania. Se asteapta ca alti producatori precum Dell Inc. si Hewlett Packard Co. sa introduca notebook-uri multimedia proprii in urmatoarele sase sau noua luni.


Laptopul Toshiba va costa intre 2.200 si 2.500 euro in Europa si 2.500 in SUA.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele