IT & C

#ipad #apple #rival #libretto w100 #toshiba

Toshiba Libretto W100, rivalul lui Apple iPad

Toshiba Libretto W100 este primul laptop dual-screen care ruleaza sistemul de operare Windows 7. Dispozitivul poate fi folosit pentru crearea, redarea si folosirea continutului online.

Libretto W100 poate fi denumit un rival iPad si va fi disponibil in editie limitata incepand cu al treilea trimestru din 2010 in anumite tari din Europa, Orientul Mijlociu si Africa.   

Cu doua ecrane

Libretto W100 este un dispozitiv care poate fi tinut vertical, asemenea unei carti, pentru a putea citi un spread de doua pagini al unui ziar, spre exemplu, sau poate fi folosit orizontal, pentru citirea unui document pe ecranul de deasupra, in timp ce ecranul din partea de jos poate fi folosit pentru capturarea de taieturi de ziar sau adnotari.

Ecranul de jos poate fi utilizat si pentru afisarea unei tastaturi virtuale, permitand dispozitivului sa functioneze asemenea unui laptop. Utilizatorul poate sa foloseasca metoda "drag and drop" pentru continut, fisiere sau icoane intre cele doua ecrane, prin simpla tragere cu degetul a elementului dorit.

Prin cele doua ecrane de 17,8 cm sensibile la atingere, Libretto W100 se adreseaza celor care vor sa fie in prima linie a tehnicii mobile de calcul si sa se bucure de aplicatii web facilitate de interfeta de utilizator. Libretto W100 duce interactiunea cu utilizatorul la un nivel nou, oferind o metoda distincta si intuitiva de a concepe si captura idei.

Mai mic decat un netbook

Rivalul iPad, Libretto W100 este un dispozitiv compact si portabil. Conectivitatea wireless poate oferi acces convenabil la web, astfel incat utilizatorul poate naviga online, poate citi si scrie mesaje email, poate folosi retelele sociale, poate descarca ziare sau urmari clipuri video.

"Libretto W100 reprezinta o demonstratie a inovatiei Toshiba. Ne-am folosit inca o data de ingineria noastra pentru a ne asigura ca dual-screen-ul ofera intr-adevar multe avantaje notabile utilizatorului"
, a declarat Thomas Teckentrup, General Manager, Product, Strategy and Development Division, Computer Systems Group EMEA Toshiba.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele