IT & C

#wireless #dock #dynadock w20 #toshiba

Toshiba Dynadock W20, statie wireless mini, de tip docking

Cei de la Toshiba anuta lansarea noului Dynadock W20 Wireless USB Port Replicator, care se adreseaza utilizatorilor individuali, dar si celor profesionisti care doresc sa lucreze intr-un mediu wireless. Dispozitivul mic ofera functia USB sleep si actioneaza ca port pentru incarcarea gadget-urilor mobile.

Datorita suportului pentru Wireless USB si USB 2.0, acest docking station se conecteaza la toate laptopurile actuale Toshiba si la majoritatea sistemelor mobile ale altor producatori. Dynadock W20 va fi disponibil in Europa, Orientul Mijlociu si Africa incepand cu al treilea trimestru din 2010.
 
Dynadock W20 cu tehnologia wireless USB conecteaza simplu acele laptop-uri compatibile wireless USB la toate dispozitivele desktop, fara sa mai fie nevoie de cablu. In plus, replicatorul wireless de porturi are patru porturi USB 2.0 - trei in partea din spate si unul in partea din fata, care ofera modul sleep&charge, o sursa permanenta de curent electric prin conexiunea USB pentru gadgeturile mobile.

Cu ajutorul video out de mare rezolutie, Dynadock W20 suporta rezolutii de ecran de pana la 1920 x 1080 cu adancime de culoare 24-bit, conectivitate DVI Video si suportul a pana la trei monitoare simultan. Docking station-ul are o carcasa din material negru lucios care masoara numai 110 mm x 86 mm x 145 mm, iar datorita designului si dimensiunilor, se integreaza perfect chiar si intr-un spatiu foarte mic langa desktop.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele