IT & C

Toata lumea vrea la calculator

Cel mai cautat loc de munca in Romania este cel de operator PC, pe urmatoarele doua locuri situandu-se postul de traducator si cel de reprezentant relatii cu clientii, potrivit unei statistici realizate pe site-ul de recrutare BestJobs .
Din totalul de 3.200 de oferte active pe site, 946 de romani si-au depus CV-urile pentru postul de operator PC, 812 pentru cel de traducator si 706 pentru relatii cu clientii.

La randul lor, companiile incearca sa raspunda solicitarilor candidatilor, domeniul cu cele mai multe oferte fiind cel de vanzari, cu 754 de posturi vacante , urmat de software/tehnologii, inginerie, finante-contabilitate si marketing.

"Ceea ce poate sa ii departajeze pe candidati este varsta, tineretea fiind un avantaj pentru o cariera de succes . Daca au si abilitatile si studiile necesare, tinerii cu varste intre 25-30 de ani au toate sansele sa reuseasca, majoritatea companiilor declarand ca 26 de ani este varsta optima pentru angajare", considera oficialii Neogen, operatorul site-ului BestJobs.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele