IT & C

#ubisoft #europa #seattlers 7

The Settlers 7 a fost anuntat oficial

Ubisoft anunta dezvoltarea jocului The Settlers 7: Paths to a Kingdom, urmatorul episod al seriei de strategie care se poate lauda cu mai multe milioane de exemplare vandute in lumea intreaga.

Planificat sa apara in primavara anului 2010, The Settlers 7: paths to a kingdom ofera gamerilor sansa sa aleaga cea mai buna metoda de a conduce regatul spre victorie, intr-o lume virtuala inspirata de Europa Centrala al epocii renascentiste.

Dezvoltatori germani

Dezvoltat de studioul Ubisoft Blue Byte situat in Düsseldorf, Germania, The Settlers 7: Paths to a Kingdom ramane fidel traditiilor seriei, fiind in acelasi timp si un joc de strategie modern care se bazeaza pe mecanisme de joc avansate si un gameplay complex - ambele trasaturi cheie ale francizei Settlers.

"The Settlers 7: Paths to a Kingdom a aduce franciza la un nou nivel in cadrul genului de strategie, bazandu-se pe mecanismele cheie care au adus succes seriei, dar in acelasi timp, aducand si inovatii care promit jucatorilor o experienta neintalnita"
, a declarat John Parkes, Marketing Director EMEA al Ubisoft.

Odata cu lansarea noului titlu, gamerii se pot bucura de campanii, harti de tip skirmish sau provocarile oferite de multiplayer in cadrul unei lumi dominate de paduri luxuriante, rauri si munti inalti.

Caracteristici ale jocului

Jocul vine cu mecanisme complexe de gameplay, sisteme de constructie si productie avansate permit jucatorilor sa-si extinda regatul sat cu sat, sector cu sector, optimizand crearea lor prin calibrarea exacta a lanturilor de productie si de transport.

Totodata, Seattlers 7 vine cu un sistem inovator de victorie   prin care se poate cuceri victoria aduce mai multa tensiune si competitie in gameplay. Punctele necesare victoriei pot fi obtinute in mai multe feluri, in functie de alegerile pe care le va face jucatorul.

Printre caracteristicile principale se numara si noul motor grafic. Regatul carmuit de jucatori is va dezvalui frumusetea adevaratadatorita unui engine grafic nou. Varietatea jocului nu se bazeaza insa doar pe hartile cu un nivel ridicat de detalii, ci si pe cele peste douasprezece profile de AI, fiecare aducand cu el un model de comportament unic.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele