IT & C

#google #motor de cautare #termeni si conditii

Termeni si conditii noi pentru Google

Google isi schimba termenii si conditiile de folosire. Motorul de cautare va oferi un singur formular pentru toate serviciile sale, inclusiv Gmail, Google+ si YouTube.

Google a creat un singur acord de termeni si conditii , pentru a simplifica procesul prin care utilizatorii isi dau acordul de folosire a datelor, potrivit Mashable.com.

Noul " Privacy Policy" Google va permite utilizarea de informatii din unele servicii oferite in cadrul altora, integrand astfel circulatia de informatii intre Google +, Gmail, YouTube si celelalte site-uri si servicii.

Motorul de cautare sustine ca astfel rezultatele cautarilor pe Google vor fi imbunatatite si utilizatorii vor accesa reclame tot mai relevante.

Anuntul vine la doar doua saptamani dupa ce Google a anuntat integrarea paginilor Google+ in rezultatele motorului de cautare, pentru "rezultate personalizate ", decizie critica de Twitter si de unii utilizatori.





Sursa foto: 2space.net

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele