IT & C

#romania #philips 7000 #led #televizoare lcd

Televizoarele LCD LED Philips 7000, au ajuns in Romania

Piata autohtona de televizoare LED se imbogateste odata cu lansarea oficiala in tara noastra a modelelor de LCD-uri LED Philips 7000 .

Dezvoltata pentru a va oferi o experienta video de intalta calitate, noua serie 7000 vine doata cu tehnologia Philips Ambilight Spectra 2.

Net TV

Caracteristica NET TV constituie o colectie de functionalitati interactive care ofera acces rapid si usor prin Internet la numeroase site-uri populare, cum ar fi YouTube, eBay si TomTom, plus continut suplimentar disponibil doar pentru posesorii televizoarelor LCD Philips seria 7000 LED.

Net TV ofera continut web special adaptat pentru seria 7000, ceea ce inseamna ca puteti avea acces direct de pe canapeaua dvs. confortabila, la o gama larga de servicii de divertisment, fara a avea nevoie de abonamente suplimentare sau set-top-box-uri. In cazul in care sa pierdut o emisiune, film sau serial acesta se poate urmari in reluare , in functie de disponibilitatea materialelor online oferite de respectivul post TV.

Seria 7000 de la Philips este dotata cu caracteristici de economisire a energiei, printre care si tehnologia LED, modul Eco pentru vizionarea imaginilor, precum si alte tehnologii de imagine avansate. Foarte important: atunci cand un televizor Philips este oprit, consumul de energie este intrerupt complet. Aceste caracteristici contribuie la reducerea cu 40% a consumului electric, in comparatie cu televizoarele LCD conventionale.

Cu Wi-Fi

Prin WiFi Media Connect, un dispozitiv pe care il achizitionati separat, utilizatorul are posibilitatea de a accesa continutul de pe laptop direct pe ecranul televizorului, fara a conecta prin cabluri cele doua aparate. Este suficienta apasarea unui buton de pe laptop, iar ecranul TV se va umple cu imaginile de pe laptop.

Spre deosebire de plasticul lustruit al celor mai multe televizoare de pe piata, aceasta serie va ofera o rama din metal finisat, o baza de sticla si un suport de otel care constituie accesorii decorative ideale pentru o casa mobilata modern. Noul televizor LCD Philips 40PFL7605H LED are un pret de aproximativ 4.800 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele