IT & C

#upc #high-definition #romania

Televiziunea HD se lanseaza in Romania

UPC Romania anunta lansarea unui nou serviciu pentru clientii sai: televiziunea de inalta definitie - oferind o calitate exceptionala a imaginii si a sunetului.

Serviciul va fi disponibil la nivel national incepand cu data de 1 octombrie 2009, impreuna cu media box-ul DVR cu HD, totul contra unui Cost suplimentar de 15 RON pentru posesorii actuali de DVR si de 30 RON pentru posesorii de televiziune digitala, adaugat tipului de abonament detinut - Medium sau Large.

5 canale HD in 2009

Anul acesta UPC va oferi un pachet de 5 canale TV in format HD: TVR HD, PRO TV HD, Eurosport HD, History HD si Fashion TV HD. Toate aceste canale se adauga grilei de programe deja existente, care se extinde astfel la 114 canale TV in platforma digitala . Serviciul de televiziune UPC HD este valabil in pachetele independente Digital TV -  Medium si Large, precum si in pachetele cu mai multe servicii, 2Play si 3Play.

"Ne dorim ca un numar cat mai mare dintre clientii nostri actuali si viitori sa se bucure de servicii premium. Lansarea DVR-ului de catre UPC in a doua jumatate a anului trecut a reprezentat o premiera absoluta in Romania. Iata ca dorim sa continuam aceasta tendinta fiind primii care ofera clientilor din Romania serviciul inovator de televiziune in format High Definition la nivel national, la un pret accesibil", a declarat Iulia Florea, Director, Customer Relations and Retail Sales, UPC Romania.

Beneficiile HD

Claritatea  imaginii este de 5 ori mai mare comparativ cu cea standard, pe cand sunetul obtinut este Dolby surround 5.1, net superior celui specific televiziunii standard. In func?ie de tipul de plasm? sau LCD de?inut, rezolu?ia poate fi de 1.366 x 768 pixeli, ajungand pana la 1.920 x 1.080 pixeli.

"Conform studiilor pe care le avem la dispozitie, numarul de plasme HD Ready in Romania va ajunge la sfarsitul anului 2009 la peste 640.000, in timp ce plasmele Full HD, cu o rezolurie superioara, vor ajunge la 78.000 anul acesta", a mai spus Iulia Florea.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele