IT & C

#cyber-shot #cmos exmor r #fotbal #twilight football #sony

Tehnologia Sony Exmor R CMOS, pusa in valoare de fotbalisti

Campania Sony destinata fotografiei digitale urmareste amurgul de-a lungul globului, pe parcursul a sapte meciuri de fotbal desfasurate in sapte locatii inedite.

Jocurile s-au desfasurat in Marea Britanie, Italia, Elvetia, Spania, Argentina si Australia, in timp ce finala Twilight football a avut loc in Africa de Sud, tara gazda a editiei 2010 a Cupei Mondiale FIFA 2010.

Sony twilight football

Campania Sony Twilight Football reuneste intr-o formula unitara frumosul si pasiunea pentru fotbal, pentru a prezenta caracteristicile celei mai noi tehnologii Sony CMOS Exmor R . Senzorul CMOS Exmor R permite camerelor foto Cyber-shot si video Handycam sa captureze imagini si filme realiste in cele mai fine detalii chiar si în conditii de luminozitate scazuta.

"In fotbal se intampla momente incredibile. Jocul nu este uimitor numai din punct de vedere vizual, ci si din perspectiva reactiilor emotionale pe care le provoaca in randul fanilor din intreaga lume. Am vrut sa marcam o serie de aspecte unificatoare in fotbal, oferindu-le fanilor fotbalului si fotografiei sansa unica de a experimenta in premiera unele dintre cele mai uimitoare locatii din lumea modern"
, a declarat James Kennedy, Brand Communications Director, Sony Europe.

Sony a adus evenimentul cat mai aproape de fanii din intreaga lume, popularizand meciurile prin intermediul unor continuturi si imagini spectaculoase disponibile pe bloguri, site-uri si retele sociale. Campania include un live streaming pe Twitter, jurnale video, postari pe blog si galerii de imagini generate de participantii la evenimente, precum si interviuri ale castigatorilor.

Tehnologia Exmor R CMOS

Fotografii acreditati la Sony Twilight Football au avut posibilitatea de a testa cele mai noi produse marca Sony care incorporeaza senzorul CMOS Exmor R. Aceste modele exceleaza in procesul de captare a imaginii pana la cele mai fine detalii in conditii de luminozitate scazuta, datorita celor doua noi moduri de fotografiere prin care zgomotul de imagine este semnificativ redus, in situatii precare.

Astfel, modul Anti-Motion Blur isi demonstreaza functionalitatea in cadrul meciurilor Twilight Football suprapunand sase cadre pentru a reda imagini naturale bogate in detalii. De asemenea, modul Handheld Twilight utilizeaza aceeasi viteza de sase cadre pe secunda, combinandu-le pentru a crea o imagine singulara optimizata, cu un nivel al zgomotului extrem de redus. Gama de aparate foto Sony DSLR Alpha concentreaza o serie de specificatii tehnice avansate in modelele DSLR entry-level pentru ca fotografii amatori.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele