IT & C

#windows 7 #r.u.s.e. #ubisoft

Tehnologia "multitouch" a fost implementata in jocul R.U.S.E.

Ubisoft anunta ca jocul de strategie R.U.S.E. va fi printre primele care vor exploata noile capabilitati multitouch ale sistemului de operare Windows 7 .

R.U.S.E. este un joc de strategie unic care permite jucatorilor sa-s induca in eroare oponentii pentru a-si conduce propria natiune spre victorie, folosind noile capacitati multitouch ale lui Windows 7.    

Despre joc

In R.U.S.E., jucatorii isi vor transforma propriile creiere in cele mai devastatoare arme pentru a purta o lupta a perceptiilor, in care victoria va fi decisa de abilitatea de a amagi si de a induce in eroare oponentii.

Folosind engine-ul IrisZoom, care ofera o interfata intuitiva care permite tranzitii rapide R.U.S.E., reinvigoreaza genul jocurilor de strategie folosind pentru prima data abilitatea de a induce in eroare oponentii pentru a oferi mai multa profunzime gameplay-ului.

Colaborare


Ubisoft colaboreaza in mod strans cu Microsoft pentru ca la lansarea din primul trimestru al anului 2010 R.U.S.E. sa ofere o noua experienta de joc celor care folosesc instrumente touch-enabled cu sistem de operare Windows 7. R.U.S.E. este planificat sa apar? pentru PC si console in trimestrul I al anului 2010.

"Windows 7 a fost proiectat avand in centrul atentiei utilizatorul. Suntem incantati de felul in care Ubisoft a integrat tehnologia multitouch in R.U.S.E aducand o noua experienta de joc dinamica clientilor nostri comuni", a  declarat Mike Ybarra, General Manager al Windows Product Management din cadrul Microsotft.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele