IT & C

#multi-tasting #core unlockers #asus

Tehnologia Core Unlocker aplicata placilor de baza Asus M4A89

Asus a lansat tehnologia Core Unlocker, o inovatie care deblocheaza nucleele latente ale procesoarelor AMD, oferind instant un plus de putere de procesare.

Facilitatea Core Unlocker este disponibila pe recenta serie Asus M4A89 si pe platformele cu chipset AMD 800.

Asus Core Unlocker

Asus a dezvoltat tehnologia Core Unlocker pentru a activa intr-un mod cat mai simplu nucleele latente ale procesoarelor AMD. Fara sa necesite vreun upgrade aditional, placile de baza vor putea antrena o noua forta de operare, oferind si mai multa valoare utilizatorilor.

Acestia trebuie doar sa acrioneze un comutator de pe noile platforme M4A89 sau sa apese tasta "4" in timpul testului de la pornirea sistemului, in cazul placilor existente din seria M4. Prin activarea comutatorului de pe placa, M4A89GTD PRO va maximiza puterea de operare catre nivelul a trei sau patru nuclee de procesare, forta suplimentara fiind binevenita pentru multi-tasting si lucrul intensiv .

Platforme noi


Noile platforme M4A89GTD Pro/USB3 au un raport echilibrat pret-calitate. Bazandu-se pe chipset-ul AMD 890 si pe soclul AM3, noua serie M4A89 va suporta viitoarele procesoare Phenom II cu 6 nuclee.

Totodata, placile de baza ofera suport pentru ATI CrossFireX si nVidia Hybrid CrossFireX si integreaza interfetele USB 3.0 si SATA 6Gbps pentru a accelera transferurile de date si vitezele de citire si scriere pe hard disk.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele