IT & C

#logitech #gaming keyboard #g110

Tastatura de gaming Logitech G110, oficial in Romania

Logitech anunta lansarea pe piata locala a celei mai recente tastaturi dedicata gamerilor, modelul G110 .

Unul din atuurile noului dispozitiv este sistemul de taste iluminate care ajuta utilizatorul in timpul jocului.

Taste luminate

Iluminarea din spate cu culori personalizabile permiteĀ  gasirea tastelor corecte chiar si in intuneric. In plus utilizatorul poate configura pana la 36 de comenzi unice sau macro-uri complicate pe tastele G programabile.

Logitech Gaming Keyboard G110 ofera posibilitatea de personalizare a setup-ului propriu, de a face comunicarea mai eficienta si de a executa cu usurinta comenzile complexe ale unui joc.

Se poate folosi tasta MR pentru a inregistra din mers macro-uri noi. Sistemul audio integrat prin USB ajuta la detalierea strategiei cu coechipierii sau la comunicarea cu inamicii.

Functii

Portul USB 2.0 de mare viteza permite conectarea mouse-ului de joc preferat sau a altor periferice , direct la tastatura. Pentru a evita iesirea accidentala din joc se pot dezactiva tastele Windows/Context Menu cu modul de comutare game /desktop.

Cea mai recenta tastatura de gaming de la Logitech, modelul G110 este disponibila de luna aprilie in Romania, la un pret de 339 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele