IT & C

#tablete windows #tablete microsoft #windows 8

Tabletele Windows 8 ar putea sta in standby pana la 17 zile

Microsoft lucreaza la un sistem ce va permite functionarea tabletelor si ultrabook-urilor Windows 8 in modul standby pentru pana la 17 zile.

Functionalitatea standby vizeaza gadgeturile ce utilizeaza arhitectura ARM si vor functiona cu varianta Windows RT a noului sistem de operare Microsoft.

Testele de pana acum legate de autonomia bateriei au asigurat mentinerea in modul standby intre 320 si 409 ore, mai precis intre 13 si 17 zile pentru tabletele si ultrabook-urile Windows RT, scrie Electronista.com.

Microsoft continua testele cu firmware-ul tabletelor si ultrabook-urilor Windows RT, care au demonstrat pana acum rezistenta acumulatorului intre 8 si 13 ore la playback de video HD.

In timp ce Windows 8 Pro, pe arhitectura Intel, va permite rularea oricarei aplicatii de Windows 7 sau Windows 8, Windows RT pe arhitectura ARM impune unele restrictii, printre care compatibilitatea doar cu aplicatii descarcate din Windows Marketplace, dar promite o autonomie mai lunga a bateriei.

Sursa foto: Mashable.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele