IT & C

# tablete #Microsoft Surface #Tabletele Microsoft Surface #bunker subteran

Tabletele Microsoft Surface, create intr-un bunker subteran

Microsoft a reusit sa pastreze noile tablete Microsoft Surface complet secrete printr-o abordare inedita. Echipa de design a tabletelor a lucrat intr-un bunker subteran.

Dupa ce echipa care a dezvoltat tabletele Microsoft Surface nu a mai incaput in bunkerul subteran, Microsoft a mutat totul intr-o cladire cu verificare biometrica a tuturor angajatilor.

Masurile de securitate ce ar putea fi considerate excesive au asigurat insa surpriza lansarii tabletelor Microsoft Surface, scrie Electronista.com.

Chiar daca investitia in Microsoft Surface a fost semnificativa, Microsoft ar putea renunta la productia tabletelor odata dupa succesul Surface, pentru a nu fi in concurenta cu producatorii alaturi de care are parteneriate pentru distributia Windows 8.

Fondatorul Acer, Stan Shih, sustine ca tabletele produse de Microsoft demonstreaza partenerilor companiei cum poate fi realizata o tableta de top si ofera si reclama gratuita pentru orice viitoare tablete Windows 8.

Sursa foto: Techshout.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului