IT & C

#iphone 4 #steve jobs #apple

Steve Jobs era la curent cu problemele lui iPhone 4

Antena celui de al patrulea iPhone pare sa fie cea mai mare problema pe care compania americana o are in prezent. Din pacate, cele mai noi informatii arata ca -ul Apple stia de acesta problema, dar a ales sa o ignore.

Mai mult, Ruben Caballero, unul dintre inginerii companiei, a avut o discutie cu CEO -ul in care il avertiza ca design-ul ales nu este si ca acest lucru va duce la problemele de semnal pe care utilizatorii le intampina in prezent.

Steve Jobs a ignorat problema, iar in prezent compania se confrunta cu o criza pe care nimeni nu o anticipa. Mai mult, in loc sa recunoasca greseala, CEO -ul Apple a inceput sa arate cu degetul catre alte companii de telefoane mobile, in cadrul unei conferinte de presa care s-a desfasurat in data de 16 iulie 2010.

Daca dupa evenimentul Apple unii dintre producatorii lezati au raspuns imediat reactiei lui Steve Jobs, adica Research in Motion si Nokia, astazi cei de la Samsung si Motorola riposteaza si ei.

Purtatorul de cuvant al companiei coreene Samsung a declarat ca antena telefonului este asezata in alt loc decat cel indicat de Steve Jobs, special pentru a nu creea probleme de semnal. Terminalul este unul dintre "exemplele negative" aratate de CEO-ul Apple in cadrul conferitei de vineri.

Cam aceelasi raspuns la avut si co -CEO-ul Motorola, Sanjay Jha care a declarat ca: "este inadmisibil sa spui utilizatorilor cum sa tina telefonul in mana sau sa isinuezi ca toate telefoanele au aceleasi performante. Motorola nu pleseaza antena telefonului in partea de jos pentru a evita ulterioare probleme semnalului".

Citeste si

Apple apara iPhone 4: "Toata lumea are slabiciuni"

iPhone 4 va avea o conferinta de presa speciala

iPhone 4 ar putea sa fie "rechemat in service"

Alte probleme descoperite la iPhone 4. In Romania pretul sare de 2000 de euro

5 probleme ale lui iPhone 4

Pierderea semnalului la iPhone 4, subiect de gluma pentru Nokia

iPhone 4 de lux in carcasa de lemn

iPhone 4, probleme grave cu semnalul si display-ul

iPhone-urile se defecteaza dupa doi ani de utilizare

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele