IT & C

#microsoft #e-book #steve ballmer

Steve Ballmer: "Microsoft nu lucreaza la un e-book"

Steve Ballmer a declarat recent ca Microsoft nu lucreaza la un dispozitiv e-book mai ales ca nu vede rostul in fabricarea unui astfel de gadget.

CEO-ul Microsoft a mai spus ca indiferent ce produse competitive prezinta Amazon sau Sony, PC-ul este mai mult decat sufiecient.

Software Microsoft

Steve Ballmer si-a argumentat declaratiile prin paleta de software-uri pe care compania o pune la dispozitia dezvoltatorilor de computere, notebook-uri si tot felul de dispozitive mobile . El a mai spus ca cel mai bine echipat book reader este si va ramane PC-ul.

In ciuda acestor declaratii, exista totusi anumite zvonuri despre un dispozitiv Internet-tablet marca Microsoft care este posibil sa se lanseze la inceputul lui 2010. Acest gadget ar trebui sa fie rivalul dispozitivului Apple care s-ar putea afla in prezent in productie.

E-book de la rivali

In prezent prototipul Apple este denumit de presa de specialitate iTablet sau iPad. Sursele de la Apple indica faptul ca Internet tablet-ul companiei se va lansa oficial pe piata in prima parte a anului 2010 si ca va fi fabricat de Foxxconn.

Aceleasi surse descriu dispozitivul ca avand un ecran sensibil la atingere care masoara 10,6 inch si care se va axa mai mult pe segmentul de carti electronice (e-book) decat pe cel de redare muzicala sau video, iar Apple planifica sa lanseze pe piata in jur de 300.000 sau 400.000 de unitati ale dispozitivului.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele