IT & C

#smartphone #12 septembrie # telefon sony #sony xperia z ultra #lansare sony

Sony Xperia Z Ultra se lanseaza pe 12 septembrie. Afla cat va costa!

Sony Xperia Z Ultra, cel mai mare phablet de pe piata atunci cand va fi disponibil, va fi lansat pe 12 septembrie, potrivit Android Central. Portalul citeaza un retailer online care a lansat deja formularul de precomanda.

Sony Xperia Z Ultra este un imens smartphone cu un display de 6,4 inchi, ce beneficiaza de tehnologia Triluminous si ofera o rezolutie de 1080 de pixeli. Terminalul, rezistent la apa si la praf, se bazeaza pe chipsetul Snapdragon 800 (procesor quad-core la 2,2GHz si GPU Adreno 330), are o memorie de RAM de 2GB si o memorie interna de 16GB. Camera foto face poze la 8 megapixeli, iar sistemul de operare este Android Jelly Bean versiunea 4.2.2.

Potrivit retailer-ului care a lansat formularul de precomanda, Unlocked Mobiles, Xperia Z Ultra va costa 911 dolari, insa la un alt magazin online, Negri Electronics, modelul este deja pe stoc la un pret incepand cu 800 de dolari.

Sursa foto: techcrunch.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele