IT & C

#sony xperia zu #lansare xperia zu #pret xperia zu #poze xperia zu

Sony Xperia Z Ultra, lansat oficial! Vezi cat costa!

Sony a lansat, ieri, cel mai mare smartphone al sau, noul Xperia Z Ultra, fara sa precizeze insa si cat va costa. Noroc cu sucursala din Olanda a companiei japoneze, care a "scapat" in declaratia de presa si pretul pentru piata din Europa al noului gadget cu ecran de 6,4 inchi.

Ceea ce ieri dimineata Acasa.ro a prezentat ca informatie neoficiala, a fost confirmat aseara de compania japoneza. Noul Sony Xperia ZU a fost lansat oficial si va fi disponibil in intreaga lume la sfarsitul trimestrului al treilea al acestui an. Potrivit gsmarena.com, care citeaza sucursala olandeza Sony, in Europa Xperia Z Ultra va costa 719 euro.



Pentru acesti bani, cumparatorul va primi un smartphone rezistent la apa, cu ecran de 6,4 inchi si chip Snapdragon 800, cu procesor de 2,2GHz. Camera foto principala este de 8 megapixeli, iar sistemul de operare este Android 4.2.

Spre comparatie, Huawei Ascend Mate, cel mai mare telefon de pe piata, are un display de 6,1 inchi, procesor Huawei K3V2 de 1,5 GHz si camera foto de 8 megapixeli. Costa intre 400 si 500 de euro.

Un alt concurent este Samsung Galaxy Note II, insa ecranul sau are o dimensiune mai mica, 5,5 inchi, procesorul este un Exynos 4412 Quad de 1,6 GHz si ruleaza cu Android 4.1 Jelly Bean. Pretul sau este in jur de 500 de euro.



Sursa foto: nextpowerup.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele