IT & C

#player muzical #walkman e450 #sony

Sony Walkman E450, playere muzicale in culori de vara

Gama Sony Walkman E450 este completata in aceasta vara de noi modele de dispozitive audio care vor fi disponibile in cinci culori.

O noua interfata transforma player-ul Walkman intr-un dispozitiv simplu de utilizat. Ecranul QVGA (rezolutie 240 x 320 px) beneficiaza de un nou design ce permite navigarea facila prin meniu.

Imaginile de fundal pot fi alese atat din gama variata a telefonului, cat si din fotografiile personale ale utilizatorilor. Functia New Scene Search faciliteaza identificarea momentului dorit dintr-un clip, prin navigarea intr-o lista de imagini.

O functie noua pentru gama Walkman este Lyrics Sync care este capabila sa redea formatul .lrc, afisand in acelasi timp pe ecran versurile melodiilor rulate. In plus, functia Karaoke Mode permite utilizatorilor sa fredoneze melodia favorita. Modelul reduce vocea de pe fundal in mod automat, permitand utilizatorului sa se auda clar peste linia melodica.

Ce face aceasta serie si mai aparte este functie Language Learning , care permite invatarea unei limbi straine. Dispozitivul Walkman poate reda o fraza  in mod repetitiv la viteza redusa, fara sa modifice claritatea. Noua gama Walkman E450 /E450K va fi disponibila si pe piata autohtona incepand cu luna august 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele