IT & C

#sony vaio #sony #Sony VAIO E Series 14P

Sony VAIO E Series 14P, laptopuri controlate prin gesturi

Sony a prezentat o noua serie de notebookuri, Sony VAIO E Series 14P, care ofera un sistem de control prin gesturi, disponibil momentan pentru doar cateva applicatii.

Noile laptopuri Sony au o diagonala de 14 inci si ecran cu rezolutie de 1366x768 si vor fi disponibile in curand in trei variante de culoare: negru cu accente rosii, roz si alb.

Cu o grosime de 2,24 cm, Sony VAIO E Series 14P folosesc un procesor Inter Core i3-2350M, memorie RAM DDR3 de 4GB cu placa grafica AMD Radeon HD 7670M, ce include 1 GB de VRAM, potrivit Slashgear.com.

Notebookurile Sony VAIO E Series 14P sunt dotate cu o camera Exmor HD de 1,3 megapixeli, care urmareste gesturile utilizatorului. Controlul prin gesturi, asemanator cu sistemul Microsoft Kinect, vizeaza navigarea in site-uri web si galerii foto , dar si controlul muzicii. Aplicatiile care funtioneaza cu sistemul de control prin gesturi sunt: Windows Media Player, Internet Explorer 9, PowerPoint si PowerDVD.

Sursa foto: Engadget.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele