IT & C

#sony #vaoi e #laptop

Sony VAIO E, noi laptopuri in culori

Gama notebook-urilor multimedia VAIO E se imbogateste cu o noua serie conceputa pentru utilizatorii care vor sa imbine stilul cu utilitatea.

Seria VAIO E de 14 inch atrage atentia in primul rand prin noile nuante ale carcasei, rosu si albastru.

Caracteristici

Display-ul LED de 35,5 cm (14 inch) si noile culori ale serie E are o rezolutie de 1600 x 900 pixeli si raportul wide 16:9. Toate modelele seriei E sunt concepute plecand de la principiul de utilizare zilnica. Astfel, utilizatorii nu trebuie decat sa apese butonul WEB pentru a accesa toate functiile de navigare si editare pe internet fara sa deschida sistemul de operare prin secventa de butare. In plus, aplicatia Quick Web Access permite navigarea in pagini multiple si afisarea multipla pe ecran.

Butonul dedicat ASSIST acceseaza rapid aplicatia VAIO Care, care faciliteaza diagnosticarea si rezolvarea oricarei probleme de sistem, prin doar cateva click-uri. Chiar si atunci cand sistemul de operare nu se initiaza corect, utilizatorul poate apasa butonul ASSIST si aplicatia VAIO Care il va ghida prin metoda de diagnosticare a problemei, oferind variante de solutionare fara batai de cap.

Specificatii tehnice

Modelele seriei VAIO E includ procesoarele Intel Core si 4 GB de memorie DDR3 care faciliteaza rezolvarea rapida a oricarei sarcini. In plus, datorita unitatilor de procesare vizuala ATI Mobility Radeon 5000 utilizatorii pot edita fotografii sau pot viziona filme de inalta definitie.

Trei porturi USB pozitionate lateral sunt completate de un al patrulea port eSATA/USB. Adaugati un hard disk SATA extern pentru a va bucura de transferuri de pana la 6 ori mai rapide decat prin portul USB 2.0, fiind o metoda mult mai eficienta de salvare sigura a fisierelor media sau de editare a clipurilor video.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele