IT & C

#tx5 #cyber-shot #sony

Sony TX5, primul Cyber-shot rezistent la apa

Sony anunta lansarea unui noi aparat foto compact, modelul Sony TX5, ultra-subyire, dar care este de fapt primul Cyber-shot rezistent la apa.

Modelul va fi disponibil in cinci variante de culori negru, argintiu, roz, verde si rosu.

Sony TX5 si dezastrele naturale

 
Noul model Cyber-shot TX5, rezistent la apa, praf, soc sau inghet are o grosime de doar 17,7 mm, camera fiind cea mai subtire si mai compact camera foto digitala a producatorului rezistenta la apa. rezistent la apa pana la o adancime de 3 m, modelul TX5 permite utilizatorului sa fotografieze in piscina sau in timp ce face scufundari. Utilizatorul poate ajusta setarile pe ecranul tactil LCD de 3 inch in timp ce acesta se afla in apa.

Mai mult Sony TX5 este rezistent la praf si poate fotografia chiar si dupa o cadere de la o inaltime de aproximativ 1,5 m. Camera foto TX5 se descurca admirabil chiar si in conditii de inghet, de pana la -10 grade Celsius, pozitionand noul Cyber-shot drept partenerul perfect pentru excursiile la schi.

Tehnologiile din dotare

Sub carcasa utilizatorul va descoperi tehnologii modelului printre care se numara: o rezolutie de 10,2 MP, senzorul de imagine CMOS Exmor R care asigura realizarea unor imagini detaliate chiar si in lumina slaba. Senzorul de imagine completeaza obiectivul Carl Zeiss superangular de 25 mm cu un zoom optic 4x.

Asemenea altor modele Sony si TX5 are senzorul CMOS Exmor R si procesorul BIONZ care permite fotografierea in rafala, la rezolutie maxima, de cu pana la 10 cadre pe secunda. Modurile Twilight si Anti Motion Blur, pentru fotografierea cu camera in mana, beneficiaza de o fotografiere rapida a sase cadre consecutive, pentru a reduce zgomotul de imagine cu pana la 50%.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele