IT & C

Sony retrage de pe piata CD-urile cu rootkit

Casa de discuri Sony BMG Music Entertainment a anuntat saptamana trecuta ca va retrage de pe piata milioane de CD-uri care, daca sunt rulate pe un PC, pot expune computerul la serioase riscuri de securitate.

Cei care au cumparat unul din CD-urile protejate impotriva copierii cu controversata tehnologie XCP isi vor putea schimba CD-urile cu altele noi, printr-un program care va fi lansat "in curand".

Sony a anuntat ca in ultimele opt luni a livrat peste 4,7 milioane de CD-uri cu asa-zisa tehnologie de protectie anticopiere XCP. Mai mult de 2, 1 milioane dintre aceste CD-uri au fost vandute. "Impartasim ingrijorarile consumatorilor privind discurile cu programul de protejare a continutului XCP si, din acest motiv, lansam un program de schimb si vom retrage toate CD-urile nevandute inca de pe piata. Regretam toate neplacerile cauzate clientilor nostri", se arata intr-un comunicat al companiei.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele