IT & C

#sony #blu-ray player #sistem home theatre #sunet #hd

Sony prezinta un nou player Blu-ray

Noul modelul ofera o calitate a imaginii de 1080p, cu sunet surround integral, pe 7.1 canale, printr-un receiver compatibil AV, datorita tehnologiilor de decodare audio DTS-HD si Dolby TrueHD integrate, pentru prima data disponibile pe un player Blu-ray entry-level de la Sony.

Sony prezinta, de asemenea, si trei noi sisteme Bravia Theatre, modelele HT-FS3, HT-SS360 si HT-SF360. Modelul BDP-S360 va fi disponibil in Romania incepand cu luna iulie 2009, la preyul de 1.299 RON. In prezent nu se stie data lansarii pe piata autohtona a sistemelor Home Theatre.

Player Blu-ray BDP-S360


Beneficiind de tehnologia BD-Live, modelul BDP-S360 permite utilizatorilor sa descarce si sa redea continut extra, precum scene suplimentare ale filmelor, jocuri inspirate din actiunea acestora sau trailere. Portul USB incorporat al player-ului BDP-S360 ofera posibilitatea de descarcare de pe site-urile speciale a unui continut aditional, exclusiv, precum si salvarea acestuia pe un dispozitiv de tip flash USB .

In plus, player-ul BDP-S360 incoporeaza tehnologia Precision Drive de la Sony, pentru detectarea si corectarea discurilor deteriorate din trei directii, stabilizand redarea discurilor Blu-ray Disc si DVD-urilor indoite sau zgariate. Modelul este compatibil cu tehnologia Deep Colour si cu discurile AVCHD codate prin tehnologia x.v.Color (xvYCC).  

Player-ul BDP-S360 include, de asemeni, functiile gamei Bluy-ray de la Sony, dintre care tehnologia 24p true cinema pentru experiente de vizualizare cinematografica. Functia Xross Media BarTM asigura o navigare simpla si intuitiva prin meniu, cu mult mai avansata decat modelele similare ale rivalilor.

Sisteme Home Theatre

Sony prezinta si sisteme Bravia Theatre. Modelele HT-SS360 si HT-SF360 dispun de boxe elegante, asezate pe podea (modelul HT-SF360) sau tip satelit (HT-SS360). Ambele sunt dotate cu o iesire puternica de 1000W, compatibile cu sunetul original High Definition, atunci cand sunt conectate la un player Blu-ray player , cu functia Bravia activata.

Sistemele home theatre cu compatibilitate pentru tehnologia wireless S-AIR asigura o experienta a sunetului surround, fara distorsiuni. Atat modelul HT-SS360, cat si HT-SF360 sunt dotate cu tehnologia DCAC (Digital Cinema Auto Calibration) de la Sony, facilitand instalarea boxelor, prin masurarea unei serii de factori cheie, precum distanta intre boxe, volumul si frecventa, pentru a asigura cel mai bun sunet, atat in timpul ascultarii melodiei preferate, cat si in timpul vizionarii filmelor favorite.

Sistemul home theatre HT-FS3 completeaza pachetul. Acesta dispune de functie radio FM/AM si de sunet surround S-Force PRO Front pe 2.1 canale, recreand atmosfera cinematografica. Precum modelele HT-SS360 si HT-SF360, acest sistem este dotat cu port Digital Media, ce permite redarea muzicii salvate pe player-ul MP3, computer sau telefonul mobil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele