IT & C

#sony #radio #ceas #doc #ipod #playe muzical

Sony prezinta radioul cu ceas si doc pentru player-ul muzical

Mai mult decat un radio cu ceas, noul model ICF -C717PJ de la Sony beneficiaza de functii aparte, pentru o trezire rapida.

Modelul reprezinta de fapt si primul radio cu ceas de la Sony care dispune si de un proiector incorporat.

Specificatii tehnice

Ecranul LCD luminos este foarte usor de citit avand o lumina albastra care ofera controlul asupra intensitatii luminii in patru pasi, pentru o vizionare confortabila, la orice ora din zi sau noapte. Noul dispozitiv dispune si de un termometru ce indica temperatura ambientala din camera de dormit.

Chiar daca nu este conectat la o sursa de alimentare, modelul beneficiaza de o baterie de siguranta care va va trezi la momentul potrivit chiar daca in timpul noptii a avut loc o pana de curent. Noul model de radio cu ceas de la Sony, ICF-C717PJ, va fi disponibil incepand cu finalul lunii aprilie 2010.

Alarme diferite

Radioul cu ceas dispune de multiple variante de semnalizare a alarmei, prin func?ia de alarma dubla. Utilizatorul poate asculta emisiunea preferata de la radio, cu tunerul digital FM/AM sau isi poate conecta dispozitivul iPod sau orice alt player de muzica la portul audio jack, intampinand astfel ziua cu melodiile preferate.

O noua metoda de relaxare: utilizatorul poate selecta dintre cele cinci sunete din natura relaxante, pentru a fi acompaniat atunci cand adoarme sau merge la culcare, sunete fidele care recreeaza lumea subacvatica , valurile, susurul raurilor montane, ploaia sau ciripitul pasarilor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele