IT & C

#sony #walkman #ploayer muzical #oficial

Sony prezinta noile playere Walkman

Modelele Sony Walkman din seria S540 sunt primele video mp3 playere cu boxe stereo incorporate.

Acestea dispun de Sistem Digital Linear Phase Speaker cu bas virtual si corectie Linear Phase si semnal acustic de inalta calitate cu tehnologiile Clear Stereo si Clear Bass.

Sony Walkman S540

Noul model Walkman este o premiera pentru video MP3 player-e datorita celor doua boxe de inalta calitate incorporate in sistemul sau.

Cu o grosime de numai 10,2 mm, noul model compact Walkman integreaza doua boxe stereo de inalta performanya, protejate de o masca de aluminiu. Indiferent de muzica care este ascultata, sistemul de boxe subtiri Digital Linear Phase Speaker emite un sunet remarcabil, cu bas puternic si note inalte.

Redarea sunetului este facilitata de sistemul Digital Linear Phase Speaker, o tehnologie unica Sony. Totodata, tehnologia de corectie Linear Phase asigura un raspuns de frecventa natural si clar, in timp ce basul virtual intensifica semnalele armonice pentru a accentua senzatia de adancime a frecventelor joase.

Modelul este compatibil cu castile cu tehnologia Clear Audio de la Sony. Tehnologia Clear Stereo reduce scurgerile de sunet dintre canalele stang si drept, in timp ce tehnologia Clear Bass asigura sunete puternice , la frecvente joase controlate.

Dotari

Dispozitivul este dotat cu un egalizator cu cinci canale si tehnologia Dynamic Normalizer care echilibreaza nivelul volumului intre melodii. Suprafaya frontala este acoperita in mare parte de un ecran LCD de 2,4 incg.

Acesta asigura redarea continutului la o rezolutie inalta si cu un contrast remarcabil, pentru imagini in detaliu, recomandandu-l drept instrumentul ideal pentru vizionarea de podcast-uri, descarcarea de filme din magazinele online sau de videoclipuri de pe site-urile de sharing.

Timpul de raspuns rapid al ecranului permite rularea de continut video cu pana la 30 de cadre pe secunda. Modelul Walkman S540 este compatibil cu o varietate de formate audio si video, inclusiv cele protejate de drepturi de autor: WMA si WMV.

Disponibilitate

Sony Walkman S540 este disponibil in patru culori, negru, roz, violet si rosu. Modelele NWZ-S543 de 8 GB vor costa 449 RON, NWZ-S544 de 16 GB au un pret de 529 RON, iar playerele NWZ-S545 cu o capacitate de 32 GB vor costa 749 RON si vor fi disponibile pe piata autohtona din luna octombrie 2009.

La achizi ?ionarea unui Walkman S540 cumparatorul primeste un voucher promotional, care permite descarcarcarea a cinci videoclipuri muzicale (fara protectia drepturilor de autor) dintr-un catalog cu peste 10.000 de titluri oferit de magazinul online de muzica digitala.

Sony Walkman E440K

Noul Walkman E440K reprezinta un kit integrat ce cuprinde player-ul multimedia Walkman E440 si sistemul Digital Linear Phase Speaker adaptat. Dispozitivul este dotat cu o unitate audio stereo compacta si subtire care ofera o alternativa la ascultarea prin intermediul castilor in timpul calatoriilor.

Modelul Walkman E440 se incadreaza in unitatea curbilinie, disponibila in optiuni de culoare neagra sau roz. In ciuda dimensiunilor reduse, sistemul Digital Linear Phase Speaker red? un sunet clar si bogat. Ca si in cazul modelului Walkman S540, functia Linear Phase Correction faciliteaza redarea sunetului, in timp ce basul virtual accentueaza senzatia de frecventa joasa .

Specificatii si disponibilitate

Modelul Walkman E440 beneficiaza de un ecran luminos LCD senzitiv de 2 inch ce reda continuturi video. Acesta este compatibil cu o serie ampla de formate audio, la care se adauga H.264/AVC si MPEG4 pentru filme de inalta calitate.

Sistemul mai include si un tuner FM cu functie de inregistrare. Printre accesoriile adaptate pentru Walkman E440 se numara carcasele si husele protectoare, banderola pentru sport si suportul de incarcare.

Modelele vor fi disponibile in Romania incepand cu luna octombrie, la urmatoarele preturi estimative de vanzare, modelul NWZ-E443 de 4GB va costa 319 RON, NWZ-E444 de 8 GB are un pret de 389 RON, iar modelul NWZ-E445 de 16 GB va costa 509 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele