IT & C

#sony #vaio #laptop #business #notebook

Sony prezinta modele noi de notebook-uri VAIO business

Sony lanseaza doua noi modele de notebook-uri din seriile de business VAIO TT si Z.

Noul model Vaio TT21XN/B integreaza in premiera tehnologia Flash SSD pentru accesul instantaneu la date, iar modelul Z31XN/B permite atingerea unei autonomii de pana la 5,5 ore datorita solutiei grafice hibride.

In general

Modele au placa de baza cu 12 straturi de circuite integrate cu amprenta ecologica redusa (inclusa in modelul Z) si ecrane LCD X-black cu tehnologia de iluminare LED.

Ambele notebook-uri dispun de carcasa din fibra de carbon si aluminiu si tastatura confortabila de tip "isolation".

In plus, articulatia cilindrica specifica liniei noi de design indeplineste atat o functie estetica, cat si o functie concreta, imbunatatind ergonomia notebook-ului.

Sony Vaio TT21XN/B


Notebook-urile VAIO din seria TT au o grosime de numai 23,5 mm in cel mai subtire punct si cantaresc numai 1,24 kg. Noul model TT21XN/B integreaza acum o unitate flash SSD (Solid-State Drive) SATA de 128 GB, asigurand o protectie sporita a datelor stocate.

dispozitivele de stocare SSD ofera o rentabilitate mai mare a investitiei datorita performantei crescute. Spre deosebire de un dispozitiv HDD, unitatile de stocare solid-state sunt foarte robuste si au o rezitenta sporita la socuri datorita faptului ca nu au in componenta parti in miscare.  

Noul model este echipat cu un procesor mai puternic - Intel Core 2 Duo SU9400, de 1,4GHz si are o baterie cu autonomie de pana la 9 ore. Ecranul are o diagonala de 11,1 inch si ofera o rezolutie WXGA de 1366 x 768 px.

Sony Vaio Z31XN/B

Notebook-urile VAIO din seria Z cantaresc mai putin de 1,5 kg. Pentru a prelungi cat mai mult autonomia bateriei, modelele VAIO Z beneficiaza de grafica hibrida si un mod de functionare special, numit "Stamina Mode".

Astfel, utilizatorii pot alege intre perfomanta 3D a unitatii vizuale NVIDIA GeForce 9300M GS pentu aplicatiile grafice complexe si autonomia extinsa facilitata de solutia grafica integrata Intel. Trecerea de la unitatea de procesare vizuala dedicata la cea integrata se face automat, fara a fi nevoie de restartarea sistemului.

Modelul Vaio Z31XN/B are procesor Intel Core 2 Duo P9600 de 2,66 GHz si de platforma Intel Centrino 2 si conectarea wireless la retea prin WLAN (Wi-Fi). Seria Z include un model avansat de ecran cu diagonala de 13,1 inci si rezolutie WXGA++, care utilizeaza sistemul de iluminare LED pentru o autonomie de pana la 5,5 ore.

Disponibilitate

Cele doua modele sunt disponibile si in Romania din luna martie. Notebook-ul TT21XN/B costa 10.699 RON, iar Z31XN/B are un pret de 9.799 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele