IT & C

#playstation eye #playstation move motion controller #sony

Sony Playstation Move motion controller este oficial

Controller-ul de miscare de la Sony pentru consolele PlayStation 3 a fost anuntat oficial.

Modelul vine sa rivalizeze cu deja cunoscuta consola de joc Wii a niponilor de la Nintendo.

Anuntat oficial

Prezentarea oficiala a avut loc in cadrul  Game Developer Conference (GDC) 2010 si oficialii Sony au numit noul dispozitiv un gadget pentru noua generatie de gaming. playstation move motion controller functioneaza impreuna cu camera web a consolei, PlayStation Eye .

Astfel PlayStation Eye detecteaza senzorul plasat in globul luminos al controller-ului transformand miscarea gamer-ului intr-o actiune de joc. Cei de la Sony au mai spus ca sfera plasata pe controller isi schimba culoarea in timpul jocului pentru feedback vizual.

Controller secundar

Ca si in cazul Wii-ului, Sony playstation move motion controller vine la pachet cu un "subcontroller". Acesta se conecteaza dispozitivului principal printr-o conexiune de tip analog. Acesta subcontroller  va putea folosi in diferite jocuri, de exemplu in SOCOM 4, cu dispozitivul principal se poate controla camera, iar cu cel secundar personajul din joc.

In cadrul evenimentului de lansare reprezentantii Sony au mai declarat ca noul gadget va fi disponibil in diferite feluri de pachete. Pretul modelului nu a fost anuntat, se speculeaza ca va costa in jur de 100 USD. Fanii se pot astepta ca lansarea oficiala sa aiba loc in toamna lui 2010.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele