IT & C

#lansare #tableta #Xperia Tablet Z

Cea mai subtire tableta din lume va fi lansata in martie

Sony Xperia Tablet Z, inspirata de smartphone-urile de top ale companiei japoneze, este cea mai subtire tableta din lume, cu o grosime de numai 6,9 mm.

Noua tableta Sony Xperia Tablet Z are un ecran de 10 inci si cantareste numai 495 grame. Gadgetul Sony va fi lansat in luna martie, odata cu noul smartphone Xperia Z, care include un ecran full HD si este rezistent la apa.

Tableta Sony are specificatii cu adevarat impresionante, potrivit Electronista.com. Ecranul conceput cu tehnologia Sony Mobile Bravia Engine 2 are o rezolutie de 1920x1200.

Sony Xperia Tablet Z utilizeaza un procesor quad-core Snapdragon S4 Pro si include spatiu de stocare de 32GB, care poate fi extins prin card microSD.

Dotata cu o baterie care asigura 8 ore de folosire intensa, noua tableta Sony care ruleaza Android Jelly Bean va deveni cu siguranta o alternativa pentru noul iPad si tabletele Microsoft Surface. Camera foto de 8,1 megapixeli utilizeaza acelasi senzor ca si iPhone 5.

Sursa foto: Independent.co.uk

Autor:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele