IT & C

#tv #televizor #sunet surround #rth-g #stativ #sony

Sony lanseaza o noua serie RHT-G

Cu un design elegant noua serie RHT-G de la Sony ofera un sunet surround pe mai multe canale, totul integrat intr-un stativ TV.

Pentru cei care isi doresc o experienta de vizualizare home cinema, dar fara inconvenientele pastrarii cablurilor si boxelor la vedere, aceasta este solutia ideala.

Trei modele

Cele trei noi modele sunt disponibile pentru o gama variata de dimensiuni ale televizoarelor. Modelul RHT-G950 este destinat televizoarelor cu diagonala 40-46 inch (102 - 116 cm), in timp ce RHT-G1550 este alegerea potrivita pentru televizoarele cu diagonala 46-55 inch (117 - 140 cm). Modelul RHT-G550 completeaza seria si se adreseaza
utilizatorilor televizoarelor cu diagonala 32-40 inch (81 - 102 cm).

Atat modelul RHT-G950, cat si RHT-G1550 integreaza un sistem de sunet pe 5.1 canale, cu o putere totala de 470W, respectiv 550W. Modelul mai mic, RHT-G550, foloseste un sistem de sunet pe 3.1 canale, cu o putere de 330W.

Cele doua sisteme se disting printr-un design special, care economiseste spatiu, prin eliminarea colturilor din spate, pentru a incapea in orice ungher al camerei. Liniile de finisaj de calitate de un negru lucios si partea superioara luciosa confera un aspect si o senzatie deosebite si, in acelasi timp, o prezenta subtila, prin eliminarea de la vedere a cablurilor inestetice.

Sunet

Pozitia boxelor integrate este optimizata pentru cel mai bun sunet surround frontal. Unghiul dintre unitatea centrala si cele exterioare este atent calculat, pentru o separare perfecta a sunetelor frontale si a sunetelor din spate. Tehnologia imbunatatita S-Force PRO Front Surround Sony, impreuna cu seria de boxe genereaza un efect spatial fara a fi nevoie de utilizarea altor boxe in interiorul camerei.  

Amplificarea digitala si procesarea semnalului audio S-Master de la Sony asigura o reproducere superioara, extrem de clara a sunetului, fara prezenta unor zgomote nedorite. Beneficiile precum sub-woofer-ul cu amortizare a vibratiilor si "modul de noapte", prin care frecventele joase sunt reduse, ofera o calitate a sunetului exceptionala, indiferent daca unitatea este utilizata pentru redarea sunetului la volum mare sau mic.

Cu cele 12 moduri audio presetate, de la cele dedicate filmelor, sporturilor, stirilor sau muzicii rock, jazz si clasic, sistemul de amplificare multifunctional ofera rezultate excelente, in orice condi?ii. Experientele excelente de vizualizare a filmelor preferate sau cele de gaming sunt completate de functia radio, datprita tunerului FM/AM integrat.

Disponibilitate

Modelul RHT-950 este disponibil pe piata, prin reteaua Flamingo, la un pret de vanzare estimativ de 4.249 RON. Modelele RHT-1550 si RHT-550 vor fi disponibile incepand cu luna iulie, prin partenerii Sony, la preturile estimative de vanzare de 6.649 RON, respectiv  2.899 RON.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele