IT & C

#sony #handycam #camcorder #tg7ve #gps

Sony lanseaza noul camcorder Handycam TG7VE

Sony anunta lansarea unui noi model Handycam , TG7VE, cu un design ultra-compact, carcasa din titan si functii multiple.

Sony Handycam TG7VE poate face filmari Timp de 6 ore in format Full HD pe o memorie interna de 16 GB.

Mic si rezistent

Noul Hnadycam Sony este mai mic si mai subtire decat predecesorul sau, noul Handycam HDR-TG7VE de la Sony este, inca o data, cel mai mic si mai usor camcorder Full HD.

Modelul incape intr-un buzunar sau intr-o geanta mica si este ideala pentru cei care iti petrec serile in oras, fac excursii de weekend sau calatoresc.

Asemenea predecesorului sau, TG3E, noul Handycam dispune de o carcasa din titan, foarte solida, cu un strat rezistent la zgarieturi.

Memorie generoasa


Memoria interna de 16 GB, stocheaza inregistrari Full-HD audio-video detaliate si clare de pana la circa 6 ore.

Pentru filmari indelungate, un card suplimentar de memorie de 16 GB poate inregistra 6 ore de filmare HD, pentru un total de pana la 12,5 ore de inregistrare - eliminand necesitatea unor casete sau discuri suplimentare.

Manevrarea dispozitivului este simpla. Numarul butoanelor de control al inregistrarii e redus la minimum, pentru o utilizare fara probleme. Trecerea de la filmarea video la functia de fotografiere se realizeaza si ea usor.

Functii si ecran

Sony Handycam TG7VE vine cu tehnologia face Detection careĀ  ajusteaza automat expunerea si focalizarea, pentru portrete filmate si fotografiate deosebite. Functia Smile Shutter suprinde automat fetele zambitoare, chiar si pe modul de filmare.

Ecranul tactil LCD masoara 2,7 inch si beneficiaza de un design compact. Datorits noului meniu simplificat, utilizatorul poate controla cu cea mai mare usurinta functiile dorite.

Disponibilitate

Sony Handycam HDR-TG7VE Full HD cu Memory Stick va fi disponibil pe piata autohtona incepand cu luna iunie 2009. Pretul nu a fost inca anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele