IT & C

#sony #vaio #laptop #notebook #ecran #windows vista #lansare #romania

Sony lanseaza gama de vara Vaio

Sony inaugureaza sezonul estival cu serii noi de notebook-uri Vaio din gamele multimedia, business si lifestyle .

Modelele promit viteze de acces superioare cu Windows Vista pe 64 de biti, performante deosebite cu 6 GB de RAM si acces la internet in banda larga prin tehnologia Wireless WAN.

Laptopuri noi

Noile serii de notebook-uri multimedia FW41 (cu display de 16,4 inci) si AW31 (cu display de 18,4 inci) sunt concepute pentru cea mai avansata experienta multimedia. Modelele din aceste serii integreaza ecrane de inalta definitie in formatul de cinema 16:9 si unitati optice Blu-ray pentru vizionarea si crearea de continut HD.

Utilizatorii vor aprecia fidelitatea imaginilor afisate de ecranele cu doua lampi, care redau integral spectrul de culoare Adobe RGB si ofera acuratetea necesara unui proces de editare foto perfect, lumina fiind dispersata uniform pe intreaga suprafata a display-ului. In plus, tehnologia exclusiva Sony X-Black imbunatateste contrastul si ofera culori de o naturalete remarcabila.

Notebook-urile din aceste serii ofera si performante tehnice extraordinare. Modelul FW41ZJ, de exemplu, este dotat cu sistemul de operare Windows Vista Home Premium (64 biti), permitand accesarea tuturor celor 6GB ai memoriei RAM. In plus, modelul incorporeaza procesorul Intel Core 2 Duo P8700 de 2,53 GHz, capacitatea de stocare fiind de 500 de GB.

Business

Noua serie de notebook-uri Z41 se adreseaza oamenilor de afaceri si utilizatorilor care isi doresc un sistem ultra-portabil cu adevarat performant, cu ajutorul caruia se pot conecta rapid, de oriunde, la internet. Pentru a prelungi cat mai mult autonomia bateriei, modelele Vaio Z 41 integreaza sistemul de grafica hibrida, cu ajutorul caruia utilizatorii pot folosi, in functie de necesitatile de lucru, una dintre cele doua solutii grafice oferite: unitatea de procesare vizuala nVidia GeForce 9300M GS sau unitatea grafica integrata Intel.

Modelul Z41WD/B este conceput pentru performante de varf si conectivitate rapida: datorita sistemului de operare Windows Vista Business pe 64 de biti, utilizatorii pot accesa intreaga memorie RAM de 6 GB. Astfel, cele mai complexe si solicitante sarcini de lucru pot fi realizate in cel mai scurt timp. In plus, modelul ofera functii superioare de conectare la internet, datorita modemului 3G integrat care permite conexiuni wireless cu o viteza de 7,2 Mb/s. Puterea de procesare este asigurata de procesorul Intel Core 2 Duo P9700 de 2,8GHz, iar capacitatea de stocare este de 400 GB.

Lifestyle

Cu noua serie CS31, Vaio ofera o paleta cromatica bogata pentru notebook-urile sale adresate utilizatorilor stilati, care vor sa isi exprime personalitatea in moduri cat mai diverse. De la forma fiecarei taste, pana la sistemul tactil de control al sunetului si al imaginii, ce reactioneaza la o simpla atingere cu degetul, toate elementele structurale sunt concepute pentru a crea cea mai bogata experienta tactila s vizuala.

Disponibile in sase culori, roz coral, negru lemn dulce, alb sidef, rosu aprins, crema de caramel si violet, modelele din seria CS sunt elegante, dar si utile. Modelele sunt partenerul ideal pentru utilizatorii care apreciaza stilul de viata digital, integrand o multitudine de aplicatii de gestionare si partajare a continutului digital precum Vaio Movie Story sau Vaio Music Box.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele