IT & C

#bravia #bionz #camera foto digitala #dslr #alpha #sony

Sony isi extinde familia Alpha cu 3 DSLR-uri noi

Sony extinde gama Alpha , cu modelele A230, A330 si A380, trei camere DSLR usor de folosit, ce aduc o calitate deosebita a imaginilor si optiuni de fotografiere extrem de accesibile.

Toate cele trei camere au fost create pentru o utilizare deosebit de confortabila.

Sony Alpha 230

Potrivit reprezentantilor Sony, modelul A230 este cea mai usara camera DSLR din lume ce dispune de un senzor de imagine APS-C si stabilizare a imaginii in corpul aparatului. Dimensiunile sale compacte il recomanda pentru calatorii, in special pentru acele momente cand utilizatorul doreste sa realizeze fotografii impecabile, fara a-si aglomera rucsacul.

Noua interfata "user friendly" vine in ajutorul utilizatorilor, gratie ecranului LCD luminos, de 2,7 inch (6,8 cm). Acestia pot alege dintre cele aase moduri de selectie a scenei, ce ajusteaza setarile in functie de subiectul fotografiei. Informatiile de ajutor de pe ecran explica optiunile selectate, iar imaginea suplimentara afisata arata rezultatele ce se vor obtine.

In ciuda dimensiunilor foarte reduse si a designului elegant, cele mai noi modele din gama Alpha nu compromit calitatea imaginii, viteza de reactie sau optiunile creative avansate, atat de apreciate de utilizatorii pasionati de camerele DSLR.

Sony Alpha 330 & 380

Atat modelul A330, cat si A380, dispun de functia Quick AF Live View pentru fotografiere creativa cat mai rapida. Acest sistem unic de la Sony combina beneficiile previzualizarii imaginilor in timp real pe ecranul LCD cu focalizarea automata rapida si foarte precisa, chiar si in cazul fotografierii personajelor in miscare.

Acum si mai luminos, pentru o vizualizare a imaginilor clar in timpul zilei, ecranul LCD de 2,7 inch poate fi rabatat pe verticala (nu si la modelul A230), pe un unghi amplu, permitand o fotografiere confortabila sporita, din orice unghi.

Ambele modele vin cu procesorul de imagine BIONZ care reprezinta un punct cheie pentru viteza de lucru a camerei, permitand fotografierea de pana la 2,5 cadre pe secunda (2 cadre pe secunda in modul Live View - pentru modelele A330 si A380 exclusiv).

Conectate la TV

Toate modelele pot fi conectate la orice televizor HD Ready pentru o vizualizare deosebita in dimensiuni mari. Compatibilitatea PhotoTV HD asigura experienta unei vizualizari si mai impresionante a imaginilor surprinse cu modelele Alpha, pe orice televizor Sony Bravia compatibil.

O premiera pentru gama Alpha, compatibilitatea cu functia Bravia Sync permite controlul redarii tip slideshow sau al oricaror alte functii de redare a imaginilor, doar prin utilizarea telecomenzii televizorului.

Cu accesorii

Pentru utilizarea completa a camerelor DSLR Alpha, Sony propune utilizatorilor acestora o gama variata de accesorii cu un design special. Printre acestea se numara si noile obiective compacte, accesibile, precum doua obiective tele, plus modele pentru fotografii de tip macro si portret.

Acestea sunt acompaniate de HVL-F20AM, un blit compact si usor ce completeaza blitul incorporat al camerei Alpha. Modelele A230, A330 si A380 vor fi disponibile in Romania incepand cu luna iulie a anului 2009. Pretul nu a fost anuntat.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele