IT & C

Sony Europe a lansat o noua linie de televizoare cu ecran plat

Sony Europe a lansat o noua linie de televizoare cu ecran plat sub numele "BRAVIA". Se prevede ca acesta sa redefineasca standardele curente industriale, cu un unghi de vizualizare mult mai larg (care pastreaza atat contrastul, cat si intensitatea culori si o viteza de raspuns mult mai mare care asigura miscari fluide, marind placerea de a urmari un film sau scenele sportive). Cu aceasta noua linie de televizoare, Sony admite ca piata a suferit modificari importante de la aparitia televiziunii acum 50 de ani; evoluand de la Analog la Digital, de la CRT la ecranul plat. In acest an, pentru prima data, unele piete vor tranzactiona mai multe televizoare LCD decat televizoare CRT, dar se asteapta ca acest fenomen sa creasca mai mult in urmatorii ani.

Operarea in format High Definition si capacitatea de conectare in retea sunt, de asemenea, caracteristici importante ale tuturor noilor produse de la Sony. Compania recunoaste faptul ca acorda o mare atentie claritatii imaginii, in consens cu noua generatie de consumatori care prefera sistemele de "inalta Definitie". De aceea, ecranele LCD vor integra toate dispozitivele HD ce asigura o vizualizare perfecta. Televizoarele BRAVIA de la Sony sunt disponibile in Europa incepand cu luna septembrie 2005. Brandul BRAVIA include:

Seria-W - include un monitor LCD de 101,6 cm pentru a vizualiza imagini mari la o rezolutie mult mai buna. Include tehnologie HD Ready si interfata HDMI, care suporta atat inalta fidelitate video, necomprimata, cat si digital audio, prin intermediul unui singur cablu. Sistemul audio exclusiv de la Sony, S-Master 2,1ch 100 watt, este unul dintre primele sisteme de difuzoare complet integrate cu subamplificator pe tonuri joase ce este combinat cu un ecran de televizor plat. Seria-W asigura un semnal audio autentic, de neegalat.


Seria-V - fine si elegante, ecranele de 66cm, 81,2cm si 101,6 cm folosesc tehnologia avansata LCD numita "HD ready" datorita interfetei HDMI. Ecranul HDTV suportat de seriile V includ 1080i, 720p, dar si imagini cu definitie-standard. Toate modelele sunt "HD Ready" si includ Virtual Dolby Surround Pro Logic II pentru un efect de sunet surround , ca si BBE digital pentru o calitate a sunetului marita.


Seria-S reprezinta televizorul LCD mic si compact, cu conexiune la PC. Ecranele de 48,2 cm, 58,4cm, 66 cm, 81,2 cm si 101,6 cm includ o raza mai larga de vizualizare, care permite spectatorului sa priveasca ecranul dintr-un unghi mult mai ascutit. Versiunile de 66 cm, 81,2 cm si 101,6 cm sunt echipate "HD Ready" si au caracteristica HDMI. De asemenea, au un singur cablu, care transmite informatia digital, fara interferenta semnalului.


Seria-E - folosind tehnologia 3LCD, noua gama are cea mai clara imagine posibila de 1280x720, cu o rezolutie de 720 pixeli. Ecranele cu dimensiunea de 106,6 cm si 127cm beneficiaza de caracteristica "HD Ready". Acestea au proiectie din spate cu tehnologia 3 LCD si sunt dotate cu iesire digitala pentru HDMI. De asemenea, protejeaza mediul inconjurator folosind mai putin de 200 watts.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele