IT & C

#senseme control #senzori #miscare #sony ericsson mh907

Sony Ericsson MH907, primele casti audio cu senzori de miscare

In cadrul unui eveniment online, Sony Ericsson a prezentat primele casti audio cu tehnologia de activare la miscare.

Modelul unic se bazeaza pe tehnologia SenseMe care este deja incorporata intr-o serie de terminale ale producatorului.

Cum functioneaza

Denumite MH907, castile activeaza player-ul muzical al telefonului atunci cand utilizatorul le aseaza in urechi. Muzica se va opri automat cand setul este scos din urechi sau va intra in modul hands-free daca utilizatorul foloseste o singura casca.

Modelul MH907 foloseste tehnologia care nu nu trebuie activata prin apasarea vreunui buton si tehnologia Clear Audio, care ridica nivelul de calitate audio al castilor.

Alte detalii

Pentru crearea unei idei asupra metodei de functionare a castilor, Sony Ericsson a colaborat cu creatorul de animatie Kristofer Strom. Acesta a realizat un film scurt de animatie care integreaza principiile de functionare ale noilor casti Sony Ericsson.

sunt un set de casti cu bulb si vor fi disponibile in doua variante de culori, alb cu galben si negre. In prezent nu se cunoaste data de autohtona si pretul la care vor putea fi achizitionate.

Sony Ericsson MH907 -

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele