IT & C

#mac #library #reader daily edition #e-book #sony

Sony anunta noul e-book Reader Daily Edition

Japonezii de la Sony anunta lansare unui nou e-book , modelul Reader Daily Edition.

Impreuna cu acest dispozitiv, Sony a mai prezentat si software-ul eBook Library 3.0, compatibil si cu sistemele Mac si un nou serviciu de continut pentru e-book-uri.

reader daily edition


Noul e-book de la Sony are un ecran sensibil la atingere care masoara 7 inch si are 16 nivele de nuante de gri. Totusi, acest dispozitiv este mult mai special, avand integrat si un modem 3G care permite utilizatorilor sa descarce continut pentru cartea electronica.

Desi e-book-ul Sony nu dispune de un broswer web, Reader Daily Edition se va lansa pe piata in luna decembrie a acestui an, iar doritorii vor trebui sa scoata din buzunar 400 USD. Totusi, accesul 3G va fi gratuit, dar limitat la "biblioteca" online Sony eBook.

continut digital din biblioteca

Pentru a putea multumi cat mai multi utilizatori, Sony a facut parteneriate cu o serie de biblioteci din Statele Unite ale Americii, printre care se numara New York Public Library sau Chicago Public Library.

Sistemul de "imprumutare" de carti pare sa fie simplu. Oricare dintre biblioteci achizitioneaza un numar fix de copii ale unei carti si "imprumuta" de fapt licenta. Utilizatorul va trebui sa inapoieze "cartea virtuala" intr-un numar de zile, acesta depinzand de politica fiecarei biblioteci in parte.

Reprezentantii Sony nu au putut spune cand se va lansa noul model si in magazinele din Europa. Din pacate, Sony nu are parteneriate cu biblioteci din Europa, iar descarcarea cartilor virtuale in acelasi sistem ar fi imposibil.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele