IT & C

#alfa #blitz #obiectiv foto #lansare #accesorii #sony

Sony anunta noi accesorii pentru DSLR-uri

Noile obiective si accesorii sunt destinate pentru fotografii amatori si pasionatii de fotografie si sunt compatibile cu camerele digitale si SLR, modelele Alfa380, Alfa330 si Alfa230.

De asemenea, cele patru obiective care pot fi usor inlocuite, completate de un flash extern subtire si usor.

Obiectivul pentru portret DT 50mm F1.8 SAM


SAL50F18 este un obiectiv pentru portrete usor si luminos, care ofera o performanta optica excelenta la un pret irezistibil pentru utilizatorii DSLR incepatori. Cu o diafragma de F1.8, este instrumentul ideal pentru fotografierea portretelor in lumina ambianta, pe fundaluri frumos defocalizate. Autofocalizarea este silentioasa si precisa datorita motorului integrat pentru autofocalizare - Smooth Autofocus Motor (SAM).

Obiectivele DT 18-55mm F3.5-5.6 SAM si DT 55-200mm F4-5.6 SAM

Exista peste 30 de obiective de inalta calitate. Aceasta serie este completata cu doua obiective zoom noi si accesibile. Impreuna acopera cele mai utile distante focale, pentru extinderea optiunilor creative fara a creste exagerat greutatea pe care o transportati.

Ambele ofera autofocalizare rapida si precisa, datoritamotorului integrat pentru autofocalizare - Smooth Autofocus Motor (SAM). Zoom-ul  DT 18-55mm F3.5-5.6 SAM este solutia ideala pentru fotografierea de zi cu zi si este completat de teleobiectivul zoom DT 55-200mm F4-5.6 SAM care aduce mai aproape subiectele, cu o distanta focala maxima de 300 mm(in echivalent 35 mm).

Blitz ultracompact extern HVL-F20AM

Modelul este suficient de subtire pentru a incapea intr-un buzunar de la camasa, blitzul HVL-F20AM este accesoriul ideal pentru orice fotograf care isi doreste o sursa de lumina suplimentara, pe langa blitzul incorporat al camerei.

Cantarind mai putin de 100 g, blitzul HVL-F20AM  poate fi rabatat si ocupa foarte putin spatiu cand nu este folosit. Ajunge sa ridicati blitzul si e alimentat si gata de folosire instantaneu.

In plus, este prevazut cu un comutator ergonomic pentru selectarea modului de operare "blitz indirect" (Bounce flash). Modelul HVL-F20AM poate fi folosit si ca declansator wireless pentru camera full-frame ?900. Cu toate ca modelul DSLR Sony de varf nu dispune de un blitz incorporat, HVL-F20AM poate fi folosit ca un declansator accesibil pentru blitzurile telecomandate wireless.

Noi accesorii lifestyle

Sony lanseaza si accesorii pentru camerele sale. LCS-TT10 este o noua geanta care respecta atat criteriile de functionalitate, cat si de stil. Interiorul ofera suficient spatiu pentru camera, obiectiv si accesoriile personale. Finisata cu o panza bej, geanta de transport dispune de doua buzunare laterale si o curea de umar detasabila.

LCS-WR1AM este o husa fina, care prin infasurare poate proteja de zgarieturi camera si obiectivul atasat. Disponibila in nunante de negru, alb sau maro, husa este o alternativa eleganta la geanta de transport. Este completata de o noua curea de mana - disponibila in nunate de negru, alb si maro - care se fixeaza pe camera foto pentru o fotografiere confortabila si sigura.

LCS-LC1AM este o husa pentru protectia capacelor obiectivelor, care poate fi montata pe cureaua de umar sau de mana sau chiar la curea (montajul la curea necesita o carabina optionala). Husa este, de asemenea, disponibila in nuante de negru, alb sau maro.

Obiectivul macro 1:1 DT 30mm F2.8 SAM

 
In dezvoltare pana in toamna anului 2009, obiectivul macro SAL30M28 permite realizarea cu mult mai multa usurinta a fotografiilor in marime naturala 1:1. Optica de inalta calitate poate focaliza clar pe flori, insecte si alte subiecte de la o distanta de pana la 2 cm. Autofocalizarea este silentioasa si precisa datorita motorului de autofocalizare -Smooth Autofocus Motor (SAM)- incorporat.

Disponibilitate

Obiectivele, blitzul si accesoriile vor fi disponibile in Romania incepand cu luna iulie 2009. Obiectivul macro 1:1 DT 30 mm F2.8 SAM va fi disponibil incepand cu toamna 2009 . Preturile nu au fost inca anuntate.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele