IT & C

#muteki #ainc #iphone #ipod #pc #audio #sistem sunet #casti

Sony anunta lansarea a noi sisteme de sunet pentru PC

Japonezii de la Sony au prezentat in cadrul evenimentului IFA care se desfasoara la Berlin, noi sistem de audio pentru  PC, plus un nou set de casti.

Primul sistem de sunet, "MU-TE-KI",  este 2.1 este compatibil PC si dispune de tehnologie S-Master, al doilea sistem de boxe pentru PC vine cu docking pentru iPod si iPhone, iar castile intraauriculare sunt primele cu tehnologie de anulare a zgomotului.

Sistem de sunet SRS-DB500 MU-TE-KI

Modelul SRS-DB500 reprezinta un sistem de inalta performanta pe 2.1 canale, destinat utilizarii pentru PC, cu o putere de 300W, datorita subwoofer-ului de 150 W si celor doua boxe satelit de 2 x 75W .

Cunoscut si sub denumirea de "MU-TE-KI" ( muteki ), cuvant care inseamna "invincibil" in japoneza, sistemul reproducere extrem de fidel sunetul. Frecventele joase sunt operate cu succes de un bas-ul de 150 W, cu un difuzor de 160 mm si un magnet masiv, capabil sa impinga cantitati mari de aer /" title="AER">aer . Frecventele medii si inalte sunt redate clar de catre cele doua boxe satelit, fiecare livrand sunetul curat, cu o putere de 75 W.

Modelul dispune si de o telecomanda wireless pentru ajustarea volumului, a bass-ului si a sunetelor inalte, cu functii de oprire a sunetului, de schimbare a sursei audio si a modurilor de iluminare, permitand, de asemenea si controlul prin amprenta. Indiferent daca modelul SRS-DB500 va fi conectat la consola de jocuri, la PC sau la televizor, cablul mini jack RCA /stereo inclus faciliteaza conectarea dispozitivului.

Sistem de boxe pentru PC cu docking pentru iPod si iPhone

Fiind dotat cu o unitate de docking pentru iPod, iPhone, iPhone 3G sau iPhone 3GS, sistemul SRS-GD50iP reda continutul audio stocat pe Mac/PC sau iPod fara a produce risipa de spatiu. Frecventele joase sunt redate de subwoofer-ul de 40 W, care dispune de o incinta bass reflex ampla. Acesta este completat de 2 boxe satelit.

Unitatea docking este dotata cu butoane de control pentru pornire/oprire, volum, bass, sincronizare cu iTunes si tranzitie intre sursele audio conectate, la care se adauga o intrare jack mini stereo pentru MP3 player sau alte surse, precum si o iesire pentru casti.

De asemenea, sistemul SRS-GD50iP este dotat cu telecomanda pentru pornire/oprire, modul mut, redare/pauza, volum, bass, navigare intre melodii si selectare de pe iPod/iPhone, piesa anterioara/urm?toare si tranzitie intre sursele audio conectate (iPod/iPhone, PC/Mac, MP3 sau alta sursa).

Set casti Sony MDR-NC300D

Sony prezinta primele casti cu anulare digitala a zgomotului modelul MDR-NC300D care reduce cu 98,4% zgomotul de fond. Tehnologia inteligenta de anulare a zgomotului ( AINC ) monitorizeaza si analizeaza permanent zgomotul din jurul utilizatorului, indiferent daca acesta se afla in avion, in autobuz, in tren sau intr-un birou.

Modelul MDR-NC300D utilizeaza aceste informatii pentru a selecta cel mai potrivit profil de reducere a zgomotului, in orice clipa. Procesul este complet automatizat, eliminand necesitatea de selectarea a modului de reducere a zgomotului.

Difuzorul din neodium, de 13,5 mm, asigura o calitate a sunetului bogata, clara, cu un bas puternic. Precum modelul MDR-NC300D, design-ul vertical ofera un confort de ascultare excelent, cu pavilioane din silicon in trei dimensiuni, pentru o pozitie perfecta in timpul ascultarii. Modelele de casti intraauriculare MDR-NC300D si MDR-MC33 vor fi disponibile din octombrie 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele