IT & C

#alpha #image data converter sr #sony

Sony actualizeaza aplicatiile camerelor Alpha

Utilizatorii modelelor de camere foto SLR digitale Sony Alpha dispun acum de un control sporit pentru crearea fotografiilor.

Actualizare facuta de Sony aplicatiei Image Data Converter este gratuita si ajuta la reducerea zgomotului de imagine la valori foto SLR digitale de la Sony (mai putin pentru modelul DSLR-A100).

Administrare de fisiere

Versiunea 3.2 a aplicatiei Image Data Convertor SR apartine aplicatiei de administrare a fisierelor Image Data Suite, ce include si Image Data Lightbox SR, versiunea 2.2. Disponibil gratuit o data cu toate noile camere SLR digitale de la Sony, pachetul de aplicatii imbunatatit ofera suport si pentru sistemul de operare Mac 10.6 ( Snow Leopard ).

Utilizatorii de camera foto Alpha inregistrati pot descsrca gratuit aplicatia Image Data Convertor SR, versiunea 3.2, in limba engleza, de pe pagina de suport Sony Europe, incepand cu prima saptamna a lunii aprilie.  Versiunea pentru restul limbilor va fi disponibila pentru descsrcare in urmatoarele 10 zile lucratoare .

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele