IT & C

#w190 #w180 #camera foto digitala #cyber-shot #sony

Sony a lansat doua noi camere foto din gama Cyber-shot

Ideale pentru fotografii incepatori, cele doua camere Cyber-shot sunt extraordinar de usor de folosit, beneficiind de optiunea facila de a selecta modul de utilizare dorit: fotografiere, filmare sau redare a fisierelor.

Modelele Cyber-shot W180 si W190 dispun de sapte moduri de selectare a scenei, ce ajusteaza setarile aparatului automat pentru a surprinde orice tip de peisaj fotografiat.

Aparate entry-level

Cele doua modele au o rezolutie de 10,1 MP si respectiv de 12,1 MP efectivi (W180/W190) asigura o calitate a imaginii plina de detalii clare, pentru fotografii printate pana la dimensiunea A3 sau chiar mai mari .

Imaginea originala este pusa in evidenta si de obiectivul de inalta calitate cu zoom optic 3x. Zoom-ul inteligent sporeste marirea imaginii pana la 18x pentru modelul W190 si 17x pentru modelul W180, pentru prim-planuri si mai dramatice.

Ecranul LCD Clear Photo este de 2,7 inci (6,8 cm) in cazul ambelor modele. Functia de detectie a fetei recunoaste pana la 8 figuri in scena, ajustand fin focalizarea si expunerea. Modelele dispun si de functia Smile Shutter , de detectie a zambetului, care declanseaza automat fotografierea in momentul in care unul din personajele din fotografie zambeste.

Alte functii


Stabilizatorul de imagine SteadyShot reduce efectele neplacute aparute in urma tremuratului mainii in cazul fotografierii fara trepied. Un mod special de fotografiere creste sensibilitatea ISO pana la valoarea de 3200, permitând "inghetarea" personajelor in miscare, datorit? timpilor de expunere scurti, dar si capturarea imaginilor de interior, fara utilizarea blitului.

Pachetul include ultima versiune a programului pentru PC - Picture Motion Browser (4.2.01) si programul le permite utilizatorilor upload-ul acestora pe YouTube, Picasa sau pe alte website-uri similare. Modelele de camere digitale Cyber-shot W180 si W190 vor fi disponibile in Romania incepand cu luna iulie 2009.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele