IT & C

Software IBM pentru DVD recordere Sony

Compania japoneza Sony va utiliza software-ul image-reading de la International Business Machines in DVD recorderele si televizoarele flat- panel , care vor fi lansate in urmatorul an fiscal.

Sony va introduce o versiune modificata a bazei de date "DB2 Everyplace" de la IBM in produsele sale, fapt care ar permite utilizatorilor sa caute si sa indexeze imaginile la viteze mult mai mari.

Un purtator de cuvant al IBM Japonia, unitatea japoneaza a companiei IBM, a afirmat ca aceasta i-a furnizat companiei Sony software-ul baza de date inca de la sfarsitul anului 2003, dar nu a putut comenta despre modul in care Sony il va utiliza in produsele sale.

Sony a declarat ca a luat in considerare optiunea folosirii software-ului de la IBM, dar ca inca nu a luat nici o decizie asupra unor produse anume in care va fi utilizat.

Ken Kutaragi, executive deputy president al companiei Sony a anunat la inceputul acestei luni ca gigantul producator de electronice de consum a obtinut in luna decembrie cea mai mare cota de piata pentru DVD recordere si drivere hard disk, de 35%, deapsind liderul Matsushita Electric Industrial.




Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele