IT & C

SoftNet ofera solutia pentru plata electronica a amenzilor de circulatie

Plata amenzilor nu va mai fi la fel de chinuitoare pentru romani dupa lansarea unui nou serviciu destinat platii electronice a amenzilor de circulatie. Indraznetul proiect ce urmeaza a fi lansat in scurt timp a fost initiat de catre MCTI si cuprinde un portal pentru Plata amenzilor si declararea documentelor (PAD) realizat de SoftNet Development & Consulting (SD&C).
PAD este destinat imbunatatirii calitatii serviciilor publice la nivelul administratiei centrale eliminand procedurile birocratice si simplificand metodologiile de lucru.
Adresa site-ului unde se va face plata amenzilor va fi anuntata public de MCTI in ziua lansarii oficiale a portalului.

Pentru inceput, portalul va permite plata amenzilor rutiere de catre cetatenii din Bucuresti care au savarsit o contraventie pe teritoriul capitalei, urmand ca in scurt timp sa fie aplicat la nivelul intregii tari. Diferentele fata de sistemul actual sunt semnificative: accesul de oriunde si oricand fara a mai fi nevoie de stat coada sau de drumuri intre institutii dar si urmarirea on-line a starii procesului verbal de contraventie (intiat, achitat integral, achitat partial etc.).

Achitarea contravalorii amenzii rutiere se face folosind carduri bancare utilizabile prin Internet indiferent de banca emitenta , folosind functionalitatea oferita de catre alt proiect initiat de MCTI, Ghiseul Virtual de Plati.

SoftNet Development & Consulting (SD&C), membra a SoftNet Grup , beneficiaza de o bogata experienta ca provider de solutii de tip Document Management , Content Management sau Multi Channel Banking. SoftNet este IBM Premier Business Partner inca din anul 2000. In anul 2005 SD&C a fost finalista pentru premiul "Distinguished Achievement Awards" pentru zona EMEA in cadrul celei de-a unsprezecea editii a IBM PartnerWorld Beacon Awards & the Eleventh Annual Lotus Awards.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele