IT & C

#camera foto #instagram # camera Polaroid #Socialmatic #pret Socialmatic

Cat va costa noua camera Polaroid, Socialmatic

Cel mai tare gadget care poarta brandul Polaroid se numeste Socialmatic si este o combinatie intre o camera foto de 14 megapixeli si aplicatia Instagram. Potrivit socialmatic.com, aparatul isi va face debutul in 2014 la un pret de 299 de dolari.

Initial, Socialmatic era doar o camera instant, conceputa sa fie un Instagram palpabil. Asta pana recent, cand inventatorul s-a aliat cu Polaroid, iar produsul final a devenit o camera foto inteligenta, cu acces la internet, construita in jurul platformei Android.

Ca si Samsung Galaxy Camera, Socialmatic-ul de la Polaroid este focusat pe urcarea rapida a fotografiilor pe retelele de socializare, insa pozele fizice pot fi impartite cu un prieten cu ajutorul Zink Instant Printer, o tehnologie care permite imprimarea fotografiilor intocmai ca vechiul aparat Polaroid.

Camera frontala are un senzor de 14 megapixeli, in timp ce camera secundara are 2 megapixeli. Blitzul aparatului este unul LED, iar display-ul are 4.3 inchi si difuzoare stereo. In plus, device-ul vine cu filtre foto predefinite, GPS, Wi-Fi si Bluetooth. Capacitatea de stocare este de 4 GB, insa camera are si un slot SD pentru extensie.



Sursa foto: swide.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele