IT & C

#acer #dell #windows #lenovo # MacBook Pro #MacBook Pro Retina Display

Soc IT: Care este cel mai bun laptop pentru Windows

Producatorul de software Soluto a desfasurat un studiu de proportii cu privire la performanta Windows pe diferite laptopuri, iar rezultatele sunt de-a dreptul socante. Windows este rulat cel mai bine pe... MacBook Pro de 13 inci, un gadget Apple!

Rezultatele studiului au fost colectate timp de un an si au inclus peste 150.000 laptopuri care ruleaza Windows 7 sau Windows 8. Testele au luat in considerare erorile si blocajele computerelor.

MacBook Pro de 13 inci a depasit orice alt laptop la performanta si stabilitatea sistemului de operare Microsoft, chiar daca gadgetul nu a fost conceput pentru Windows.



Motivul pentru rezultatele socante pare a fi software-ul instalat de fiecare producator de laptopuri. Programele oferite alaturi de sistemul de operare Windows incetinesc si ingreuneaza rularea gadgetului in cele mai multe cazuri, arata studiul Soluto.

In topul celor mai bune laptopuri pentru Windows, Apple apare si a doua oara, cu MacBook Pro Retina Display de 15 inci, iar restul gadgeturilor cu performanta buna de Windows au fost produse fie de Acer, Dell sau Lenovo.



Sursa foto: pcworld.com, engadget.com, electronista.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele