IT & C

#skype #reclame skype #conversatii skype

Skype introduce reclame pe ecran in timpul conversatiilor

Skype a hotarat ca fereastra de apeluri audio este prea goala, astfel incat va introduce reclame pe ecran in timpul conversatiilor utilizatorilor.

Reclamele vor incepe sa apara in curand in aplicatia desktop Skype, doar pentru utilizatorii care nu au Skype Credit sau abonamente speciale.

Compania achizitionatata recent de Microsoft spera ca reclamele aparute pe ecran in timpul conversatiilor audio Skype-to-Skype sa provoace discutii despre brandurile promovate, potrivit Electronista.com.

Reclamele Skype vor fi introduse in 55 de tari, iar marimea lor maxima pe ecran va fi de 300x250 pixeli. Reclamele pot fi fisiere JPEG, GIF sau animatii Flash, dar cele animate pot avea o durata maxima de 30 de secunde si nu se pot repeta de mai mult de 3 ori la rand.

Skype va folosi si informatiile personale ale utilizatorilor (sex, varsta si locatie) pentru a introduce reclamele cele mai relevante, dar utilizatorii vor putea dezactiva manual aceasta optiune.

Sursa foto: TheNextWeb.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele