IT & C

Siveco Romania la cel de-al IV-lea Forum Interbalcanic de IT&C

Participantii au analizat cele mai eficiente modalitati de cooperare in cadrul unor proiecte europene derulate prin initiativa ISIS (Information Society in South Eastern Europe).

Desfasurat in Muzeul National de Istorie din Sofia, cel de-al IV-lea Forum Interbalcanic de IT&C a reunit participanti din Bulgaria, Romania, Grecia, Turcia, Serbia, Croatia, Macedonia, Germania, Austria - reprezentanti ai unor organizatii guvernamentale si non-guvernamentale precum si ai unor importante companii IT din zona.
Delegatia romana a fost formata din reprezentanti ai asociatiilor profesionale ARIES si ANISP precum si ai unor companii private din domeniul IT&C. SIVECO Romania a fost singura casa de software romaneasca participanta la eveniment.



"Implementarea unor initiative tehnologice menite sa contribuie la construirea Societatii Informationale reprezinta un factor cheie pentru cresterea economica si bunastarea tarilor din Europa de Sud Est", declara doamna Ioana PANA, International Sales Manager la SIVECO Romania.
"Cu ocazia manifestarii de la Sofia au fost abordate numeroase puncte de interes comun, intre care participarea la proiecte FP6, la programe dezvoltate de Uniunea Europeana precum eEurope+ si eContent , au fost discutate modalitatile in care este gandita constructia noii societati informationale in Grecia, Turcia, Bulgaria, Romania. A reiesit in mod clar ca partajarea resurselor, a experientei dobandite pana acum precum si colaborarea in implementarea solutiilor identificare, reprezinta singura cale pentru atingerea cu succes a obiectivelor fiecareia dintre tari."
SIVECO Romania si-a construit, in cei 12 ani de existenta, reputatia uneia dintre cele mai importante case de software, furnizoare si integratori de solutii ERP, eLearning, eHealth , eBusiness, eGovernment si de proiecte software la cheie in Romania dar si pe piata internationala. Participarea in proiecte internationale are la baza excelenta calitatii produselor si serviciilor oferite precum si a expertizei in gestionarea de astfel de proiecte.


"Prezenta activa in organizatii profesionale din Romania (ARIES, ANIS, ATIC) si de peste hotare (IEE), parteneriatele traditionale de afaceri cu cele mai mari companii de software (Oracle, Microsoft etc.) si hardware (Bull, HP, IBM etc), precum si reteaua extinsa de distribuitori, recomanda compania noastra drept partener de incredere pentru dezvoltarea unor afaceri de succes atat in tara cat si peste hotareĀ», declara doamna Irina SOCOL, directorul general al companiei SIVECO Romania.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele