IT & C

Siveco la Binary 2003

La Competitia nationala pentru cele mai bune realizari software organizate anul acesta in cadrul BINARY, Siveco Romania participa cu SIVADOC - un sistem modern de gestiune a documentelor si fluxurilor de lucru.

Devenita o manifestare traditionala in peisajul evenimentelor IT&C din Romania, BINARY este locul unde sunt prezentate ultimele noutati din industria locala de software, se lanseaza produse, se fac demonstratii ale acestora.
Ca si in anii precedenti, Siveco Romania considera participarea la acest eveniment o oportunitate de a prezenta unui public avizat produse destinate pietei romanesti dar si celei internationale.

In standul 33 din pavilionul 2 al complexului ROMEXPO vizitatorii vor putea asista la prezentari interactive ale modulelor apartinand pachetului integrat SIVECO Applications precum si ale solutiei de management al documentelor - SIVADOC.

Pachetul Integrat SIVECO Applications, functionand si pe Web, acopera functionalitati complexe: financiar - contabilitate , gestiunea productiei, gestiunea personalului, planificarea si urmarirea evolutiei fortei de munca, precum si salarizarea personalului, gestiunea activelor necorporale, a mijloacelor fixe si a obiectelor de inventar, gestiunea bugetelor, gestiunea stocurilor si achizitiilor, gestiunea clientilor, tarifelor, a comenzilor de la clienti si a livrarilor catre acestia, definirea si urmarirea contractelor si comisioanelor, gestiunea intretinerii, managementul investitiilor, gestiunea tarifelor, managementul transporturilor, managementul parametrilor si al normelor, gestiunea serviciilor, facturare utilitati, gestiunea documentelor si fluxurilor de lucru, raportari pentru departamentul de conducere, fundamentarea deciziilor si realizarea analizelor economice.

«Din 1994 pana in prezent, Siveco Romania a lansat cel putin o noua versiune pe an a tuturor componentelor Pachetului Integrat pastrand compatibilitatea cu versiunile anterioare. Aparitia noilor versiuni a fost determinata in primul rand de necesitatile beneficiarilor, apoi de modificari de legislatie sau de mod de tratare a problematicii acoperite si de schimbari la nivelul tehnologiei informatice.

Efortul total de dezvoltare si implementare a pachetului integrat Siveco Applications a fost de aproximativ 50 de specialisti/an si s-a desfasurat timp de 9 ani », declara doamna Lora Crusti, directorul departamentului SIVECO Applications din cadrul SIVECO Romania.
In prezent solutia integrata Siveco Applications sau module ale sale sunt folosite de 200 de organizatii din Romania si de cca 1800 de clienti din 30 de tari ale lumii.
Conform studiului IDC privind piata ERP pentru 2002, SIVECO Romania este furnizorul de solutii ERP (Enterprise Resource Planning) cu cu cea mai ridicata rata anuala de crestere (57%) a marketshare-ului. In ultimii doi ani, compania a castigat o importanta cota de piata, in 2002 detinand 10,8% din piata de solutii ERP.

Atat in 2001 cat si in 2002 solutia Siveco Applications s-a situat pe primul loc intre solutiile romanesti de gestiunea resurselor intreprinderii iar SIVECO Romania este intre primii trei furnizori de produse ERP din Romania.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele