IT & C

Site muzical lansat de Coca-Cola

Un site de download muzical lansat de Coca-Cola a fost inaccesibil cea mai mare parte a primei sale zile, din cauza unor probleme tehnice .

Site-ul mycokemusic a fost lansat luni, dar a fost offline cea mai mare parte a zilei. Iar spre seara acesta era inca inaccesibil pentru utilizatorii cu computere Apple.
Compania Coke spera sa profite de recenta crestere a serviciilor muzicale online, care sunt dominate de iTunes.

Cand BBC News Online a incercat marti dimineata sa acceseze site-ul, un mesaj in cateva limbi anunta ca serviciul este offline pentru intretinere si ruga utilizatorii sa revina in 30 de minute.

Se pare ca problemele tehnice s-au combinat si cu faptul ca echipa de suport tehnic din SUA nu se afla la birou, deoarece sarbatoreau o sarbatoare nationala .

Site-ul se pare ca va avea mai mult de 250.000 de melodii, inclusiv ultimele lansari. Un cantec va putea fi downloadat pentru aproximativ 0.8 lire sterline, iar un album costa 6.40 lire sau chiar mai mult.

In plus, site-ul promite sa aiba melodii de la artisti precum Streophnonics, Sugababes si Kings of Leon cu pana la sase saptamani inainte ca acestea sa fie disponibile in magazine.

In plus fata de downloadarea melodiilor, utilizatorii vor putea sa asculte cantece pe calculatoarele lor pentru mai putin de 0.1 lire per track.
Site-ul este disponibil doar pentru persoanele care detin credit carduri.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele