IT & C

#home cinema #cinebank #lg #bronze #silver #gold #card

Sistem home cinema + film preferat, de la LG

LG Electronics Romania lanseaza campania promotionala "LG te invita sa alegi filmul care si se potriveste!", oferind consumatorilor posibilitatea de a-si creea propriul sistem Home Cinema si sa aleaga filmul preferat.

Astfel, in perioada 27 aprilie - 30 iunie 2009, la fiecare DVD sau sistem Home Cinema LG achizitionat din retelele Domo si Technomarket din Bucuresti, clientii primesc automat un card pentru inchirierea filmelor pe DVD de la bancomantele Cinebank .

Campanie

Consumatorii care achizitioneaza orice model de DVD sau sistem Home Cinema LG model clasic (de 300-500 W) sau model premium (de 700-1000 W) inscris in campania promotionala in perioada derularii acesteia, beneficiaza de un card gratuit de membru Cinebank Bronze, Silver sau Gold ce poate fi utilizat in reteaua Cinebank pentru inchirierea de filme pe DVD.

Dupa achizitie, casierul magazinului va verifica datele facturii de cumparare a produsului LG si va stabili valoarea cardului de membru - Bronze, Silver sau Gold - dupa care va incheia contractul de validare a cardului de membru.

"Prin aceasta campanie, dorim sa oferim consumatorilor romani posibilitatea de a se bucura de o experienta de cinematograf inedita prin alegerea unui DVD sau a unui sistem Home Cinema LG performant si a filmului preferat", a declarat Roh Pan Ock, presedinte al LG Electronics Romania.

Carduri

Astfel, cardul Bronze are o valoare de 20 RON si este fara credit, clientul urmand sa incarce ulterior acest credit direct la bancomatele Cinebank, platind o suma de minim 3 RON.

Cardul Silver are o valoare de 50 RON si este oferit consumatorilor cu un credit initial de 40 RON, iar cardul Gold are o valoare de 100 RON, astfel consumatorii beneficiaza si de credit initial de intreaga valoare a acestuia.

Creditele se pot utiliza accesand bancomatele de inchiriere de filme din locatiile Cinebank din Bucuresti, pe o perioada de un an de la data semnarii contractului, cu posibilitate de prelungire.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele